Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Μήνυση για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατέθεσε η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη (βίντεο)


Η οικογένεια της 44χρονης από την πρώτη στιγμή μιλάει για δολοφονία... Οι δικοί της άνθρωποι λένε ότι η Ειρήνη δεν είχε κανένα λόγο να αυτοκτονήσει και έδειχνε χαρούμενη.

Μάλιστα, μία σειρά από στοιχεία που "δεν κολλάνε" στην υπόθεση, ενισχύουν ακόμα περισσότερο τον προβληματισμό της οικογένειας για το τι πραγματικά συνέβη.

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Ταουξής, στην εκπομπή ΤATIANA live, η οικογένεια κατέθεση μήνυση, για ανθρωποκτονία από δόλο!
«Από την οικογένεια το μεσημέρι κατατέθηκε μήνυση για ανθρωποκτονία από δόλο στην Εισαγγελία Αγρινίου. Την παρέλαβε ο εισαγγελέας και η δικογραφία έχει φύγει με κατεπείγουσα εντολή, γύρισε πίσω στην ασφάλεια Αγρινίου για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης…» είπε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος.
Την ίδια ώρα, οι μαρτυρίες διαδέχονται η μία την άλλη, για την μοιραία διαδρομή που έκανε η 44χρονη Ειρήνη πριν εξαφανιστεί και τελικά, βρεθεί νεκρή, μέσα στο καμμένο αυτοκίνητό της.
Μετά τις μαρτυρίες ανθρώπων που την είδαν όπως υποστηρίζουν, να μιλάει σε παραλία με δύο άνδρες λίγο πριν εξαφανιστεί, οι αποκαλύψεις για «κενά» στην τελευταία διαδρομή της 44χρονης, προβληματίζουν…
Περισσότερο φως, στη δύσκολη αυτή υπόθεση που εξελίσσεται σε θρίλερ, αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, που θα βγουν τις επόμενες ημέρες…
ΤΑΤΙΑΝΑ live

Δεν υπάρχουν σχόλια: