Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 0 - 1 με αμφισβητούμενο πέναλτι στο 87' (φωτο & βίντεο)


Ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε σήμερα το μεσημέρι στο ηλιόλουστο και ζεστό για την εποχή Αγρίνιο τον ΠΑΟΚ για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Και οι δύο ομάδες,για διαφορετικούς λόγους,ήθελαν τους τρεις
βαθμούς της νίκης και έπαιξαν εξαιρετικό και γρήγορο ποδόσφαιρο δημιουργώντας πολλές φάσεις στις αντίπαλες εστίες.


Στο τέλος ο διαιτητής διαμόρφωσε το 0-1 με ανύπαρκτο πέναλτι.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε από την αρχή πολύ δυνατά στον αγώνα πιέζοντας ασφυκτικά τον Παναιτωλικό κερδίζοντας κόρνερ και φάουλ,πιο συγκρατημένος ο Παναιτωλικός πρόσεχε τα μετόπισθεν και χτυπούσε στις αντεπιθέσεις...

Στο 8' ο Κλέσιο έκλεψε την μπάλα από τον Βιεϊρίνια,μετά από μακρινή μπαλιά του Τσοκάνη στην άλλη πλευρά του γηπέδου, μπήκε στην περιοχή και σούταρε από τα δεξιά, αλλά δε βρήκε στόχο.

Στο 16' μία πολύ καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό,όταν ο Μάσουρεκ μπήκε στην περιοχή μετά από κάθετη μπαλιά του Ρόσα, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ δίπλα από το δεξί δοκάρι του Πασχαλάκη.

Από το εικοσάλεπτο και μετά το παιχνίδι ισορρόπησε αισθητά,με τον ΠΑΟΚ να επιμένει επιθετικά,αλλά να μην μπορεί να διασπάσει την άμυνα του Παναιτωλικού.

Στο 40' ο ΠΑΟΚ έφτασε πολύ κοντά στο γκολ,αλλά ο Πρίγιοβιτσ έκανε πολύ άστοχο σουτ από το σημείο του πέναλτι.

Στην αντεπίθεση ο Κλέσιο βρέθηκε σε θέση βολής από το ύψος της περιοχής,όμως ο Πασχαλάκης απέκρουσε εκπληκτικά σε κόρνερ.

Στο 45' μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ,όταν ο Μπίσεσβαρ από αριστερά έκανε το γύρισμα στον Κάμπος, ο οποίος ανενόχλητος από το ύψος του πέναλτι έκανε το πλασέ που έφυγε λίγο άουτ.

Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες ακόμα και στις τελικές προσπάθειες (από τρεις) με ελαφρύ προβάδισμα στην κατοχή της μπάλας από τον ΠΑΟΚ 57% - 43%.

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησαν και οι δύο ομάδες το δεύτερο ημίχρονο,με τον Παναιτωλικό να είναι ιδιαίτερα φορτσάτος και να ψάχνει το γκολ παντοιοτρόπως,πράγμα που ανάγκασε τον προπονητή του ΠΑΟΚ να προχωρήσει σε δεύτερη αλλαγή στο 57'.

Μετά το 60' ο ΠΑΟΚ ξαναβγήκε μπροστά επιθετικά και στο 64' ένα σουτ του Μπίσεσβαρ από πλεονεκτική θέση απέκρουσε σε κόρνερ ο Κυριακίδης.

Στο 67' ο ΠΑΟΚ ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Μιχάι,αλλά πήρε.... κόρνερ,στην εκτέλεση του οποίου τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας Παναιτωλικού μετά από διπλή επέμβαση σε κεφαλιά του Μάτος και προβολή του Πρίγιοβιτς!

Στο 74' μια εκπληκτική επιθετική προσπάθεια του Παναιτωλικού με τον Βασιλούδη κατέληξε σε θέατρο του Ντίας για να κερδίσει πέναλτι(γλίτωσε την κάρτα).

Τρίλεπτη πολιορκία του ΠΑΟΚ από το 75' έως 77' δεν έφερε αποτέλεσμα...

Στο 81' μπήκε και ο Χαντάκιας από πλευράς Παναιτωλικού σε μια προσπάθεια του Δέλλα να κρατήσει το "0" και ότι ήθελε προκύψει μπροστά!

Στο 86' ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα σε "σπρώξιμο" του Βαρέλα από τον Μιχάι και ο Πρίγιοβιτς στο 87' εκτέλεσε το πέναλτι και έγραψε το 0-1!!! (δείτε το εδώ)





Το διαιτητικό τριο:Δημήτριος Θάνος, Χρυσούλα Κουρομπύλια, Αντώνιος Καρατζίκας,που έδωσε τρεις αποβολές σε ανθρώπους του πάγκου του ΠΑΟΚ,ενώ δεν έδωσε το χέρι του Μιχάι και επινόησε μετά το "σπρώξιμο"!

Παναιτωλικός(Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Ροντρίγκες(89' Βακράκος), Μιχάι, Τσοκάνης, Πάουλο, Μάσουρεκ, Ντίας(81' Χαντάκιας), Ρόσα, Κλέσιο(69' Βασιλούδης), Μοράρ.

ΠΑΟΚ(Λουτσέσκου):Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας(78΄ Σάκχοφ), Μαουρίσιο, Κάμπος, Ελ καντουρί(21' λ.τ. Μπίσεσβαρ), Λημνιός(57' Μακ), Πρίγιοβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: