Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018

Νέες καταγγελίες του Δημήτρη Μιχάλη: «Ενόχλησαν οι παρεμβάσεις μου στον Εισαγγελέα» (ηχητικό)

«Γνώριζα εξαρχής ότι ερχόμουν στον λάκκο των λεόντων» – Τι απαντά η 6η ΥΠΕ

Ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις προκάλεσαν οι αποκαλύψεις στις οποίες προέβει, ο απερχόμενος πλέον Διοικητής του Γ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρης Μιχάλης, μετά την αποδοχή παραίτησής του από την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.

Παραίτηση που είχε υποβληθεί εγγράφως από τον κ. Μιχάλη στον Υπουργό Ανδρέα Ξανθό, στις 21 Νοεμβρίου 2017

Ο κ. Μιχάλης, -του οποίου παρεμπιπτόντως η απομάκρυνση επισήμως δεν έχει εκδοθεί όπως προβλέπεται στο ΦΕΚ- άνοιξε τα χαρτιά του χθες 16/1, στην εκπομπή «10 ΜΕ… ΤΟΝΟ» του «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» προχωρώντας σε νέες αποκαλύψεις που θα συζητηθούν.

Εκτός των άλλων, ο κ. Μιχάλης, άφησε να εννοηθεί, ότι για την απόφαση του Υπουργείου δεν ενημερώθηκε ο ίδιος από στέλεχος του Υπουργείου, αλλά μέσω υπαλλήλων, ενώ όπως ανέφερε χαρακτηριστικά γνώριζε ερχόμενος στο νοσοκομείο Αγρινίου, ότι θα πρόκειται για λάκκο των λεόντων αφήνοντας ξεκάθαρες αιχμές εναντίον μερίδας του προσωπικού.

Αίσθηση επίσης προκάλεσε κατά τη διάρκεια της εκπομπής, αναφορά του απερχόμενου Διοικητή, σύμφωνα με την οποία, ενόχληση προκάλεσε σε ορισμένους, ακόμα και στην 6η ΥΠΕ, το γεγονός ότι συχνά περνούσε την πόρτα του Εισαγγελέα για διάφορα θέματα. «Κάποιοι έχουν χάσει τον ύπνο τους» τόνισε χαρακτηριστικά.

Η απάντηση της 6ης ΥΠΕ

«Είναι κατανοητή η πικρία του κ. Μιχάλη λόγω της διακοπής της θητείας του ως Διοικητή του Γ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας. Αυτό όμως δεν δικαιολογεί τις εν θερμώ δηλώσεις ότι «φταίνε όλοι οι υπόλοιποι εκτός από εμένα».

Η κοινωνία της Αιτωλοακαρνανίας και το σύνολο του προσωπικού του Νοσοκομείου έχουν γνώση των αληθινών γεγονότων και θα έχουν σύντομα αποτίμηση και ενημέρωση για τα πεπραγμένα της τελευταίας διετίας».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Δ. Μιχάλη στον Ν. Αγγελόπουλο:
http://sinidisi.gr/
Σημείωση Γηγενή Αγρινιώτη:
Για να είναι πλήρες το ρεπορτάζ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η λακωνική απάντηση της 6ης ΥΠΕ,που στην ουσία είναι ένα πικρόχολο σχόλιο και τίποτα επί της ουσίας των καταγγελιών του κυρίου Μιχάλη εκδόθηκε χθες πολύ μετά την συνέντευξή του στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8».

Δείτε ΕΔΩ τι απάντησε άμεσα από την σελίδα του στο facebook ο παραιτηθείς διοικητής

Δεν υπάρχουν σχόλια: