Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018

Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη - Μυστήριο με λάπτοπ και κινητό…


Πληθαίνουν τα ερωτήματα για τις συνθήκες θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη,από την Κατοχή Μεσολογγίου. Η οικογένεια του θύματος, επιμένει ότι η γυναίκα δεν είχε κανένα λόγο να δώσει τέλος στην ζωή της, κάνοντας λόγο για εγκληματική ενέργεια.

Η υπόθεση όσο περνούν οι ημέρες, όχι μόνο δεν ξεκαθαρίζει αλλά νέα στοιχεία και δεδομένα έρχονται να της προσδώσουν ακόμη μεγαλύτερο μυστήριο. Η Αγγελική Νικολούλη, έχει τις πληροφορίες.

Δείτε εδώ αναλυτικά το ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha

Μυστήριο με λάπτοπ και κινητό…

Το μυστικό του θανάτου της άτυχης μητέρας κρύβεται σε ένα λάπτοπ και σ’ ένα κινητό;

Μια σημαντική πληροφορία που έφτασε στο «Τούνελ» ίσως δώσει νέα τροπή στις έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η Ειρήνη Λαγούδη, από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας.

Η 44χρονη μητέρα λίγες μέρες πριν επιστρέψει στο χωριό της, φέρεται να άφησε ένα λάπτοπ και ένα κινητό τηλέφωνο σε εξειδικευμένο κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών στην Αθήνα όπου βρισκόταν.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε το βράδυ της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου στο δελτίο ειδήσεων του “Alpha” η Aγγελική Nικολούλη.

Σύμφωνα με την πληροφορία που έφτασε από έγκυρη πηγή στην εκπομπή, κανείς μέχρι σήμερα δεν αναζήτησε τις συγκεκριμένες συσκευές, ούτε έχει γίνει γνωστό αν ανήκουν στην ίδια ή σε κάποιο από τα παιδιά της ή σε άλλο πρόσωπο. Πιθανότατα να τα άφησε εκεί για επισκευή.

Η Ασφάλεια ενημερώθηκε για τα ευρήματα τα οποία θα παραλάβει για να τα εξετάσει.
http://anikolouli.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: