Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Καλύβια: 11χρονη κατήγγειλε ότι την χτύπησε ο πατέρας της,ο οποίος συνελήφθη


Στη σύλληψη ενός 42χρονου άνδρα Αλβανικής υπηκοότητας, προχώρησαν πριν από λίγες ώρες στο Αγρίνιο, αστυνομικοί του τοπικού τμήματος, μετά από καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία.

Ειδικότερα, όπως πληροφορήθηκε το sinidisi.gr ένα 11χρονο κορίτσι, επισκέφθηκε το «Χαμόγελο του Παιδιού» τα γραφεία του οποίου στεγάζονται στην περιοχή των Καλυβίων, καταγγέλλοντας, ότι ο 42χρονος πατέρας της, άσκησε σε βάρος της σωματική βία.

Οι υπεύθυνοι του Οργανισμού ενημέρωσαν άμεσα την Αστυνομία η οποία προχώρησε στη σύλληψη του πατέρα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, ενώ από την πρώτη στιγμή για το θέμα ενημερώθηκε και ο Εισαγγελέας Αγρινίου.

Στο μεταξύ, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες του sinidisi.gr αναμένεται να επιληφθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες, ενώ αξίζει να σημειωθεί, ότι στο Αστυνομικό Μέγαρο Αγρινίου, κατέθεσε η μικρή συνοδευόμενη από τους ανθρώπους του «Χαμόγελου».

Αξίζει επίσης να σημειωθεί, πως το ίδιο κορίτσι φέρεται να έχει πέσει ξανά θύμα επίθεσης από τον πατέρα του πριν από δυο μήνες, ενώ φιλοξενείται στη δομή και θα λάβει την απαραίτητη μέριμνα.
http://sinidisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: