Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Ο Κώστας Ζουράρις υποβάλει την παραίτησή του μετά τις χυδαίες δηλώσεις του κατά Ολυμπιακού και Αρη (ηχητικό & βίντεο)

Θύελλα αντιδράσεων από τις δύο ομάδες,πολιτικά κόμματα και τον Δημήτρη Καμμένο

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις χυδαίες δηλώσεις του "φιλόσοφου" κ. Ζουράρι κατά του Ολυμπιακού και του Άρη έρχεται η παραίτησή του!

Ο μέχρι αυτή την ώρα υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις,
με δήλωσή του στο «Βήμα» αναφέρει ότι υποβάλει παραίτηση από υφυπουργός, την οποία θα ανακοινώσει αύριο Δευτέρα στη Βουλή.

Νωρίτερα, από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση: «Με τις τελευταίες δηλώσεις του ο Κώστας Ζουράρις έγινε πια το σύμβολο του εκφυλισμού και της κατάντιας αυτής της κυβέρνησης. Το πρόβλημα της χώρας δεν είναι ο Ζουράρις, αλλά ο άνθρωπος που επέλεξε Ζουράριδες να κυβερνούν».

Χυδαία επίθεση Ζουράρι σε Αρη και Ολυμπιακό - Οργισμένες απαντήσεις των ομάδων που ζητάνε την αποπομπή του
Αποπομπή Ζουράρι ζητά και ο Δημήτρης Καμμένος: ή αυτός ή εγώ!

"Φωτιές" στην κυβέρνηση έχουν ανάψει οι δηλώσεις του Κώστα Ζουράρι. Μάλιστα, οι δηλώσεις έχουν προκαλέσει εμφύλιο με τον Δημήτρη Καμμένο να καλεί τον Αλέξη Τσίπρα
και τον Πάνο Καμμένο να επιλέξουν ανάμεσα σε εκείνον και τον Κώστα Ζουράρι.

Συνέντευξη με… φαρμακερές ατάκες κατά του Ολυμπιακού και του Άρη παραχώρησε ο υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις στον Metropolis 95.5 της Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό, ο κ. Ζουράρις είπε: «Στο κατώτερο τμήμα του στεατοπυγικού μου υποσυστήματος και ειδικώς με μια τάση προς το εμπρόσθιο τμήμα του στεατοπυγικού μου υποσυστήματος κάθισαν 10.000 γαύροι…», ενώ μίλησε υποτιμητικά και για τον Άρη, λέγοντας: «Ποιος τον γ… τον Άρη».

Ακούστε τον εδώ μετά τα 28':30"

Ήρθε η οργισμένη «απάντηση» από Ολυμπιακό και Άρη

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι δυο ομάδες… σήκωσαν το γάντι που τους πέταξε ο κ. Ζουράρις.
Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς πόσταρε στον λογαριασμό του στο Facebook ένα οργισμένο μήνυμα κατά του υφυπουργού παιδείας, χαρακτηρίζοντας τον «σκουλήκι» και «γελοίο».

Το ποστάρισμα του Κώστα  Καραπαπά

«Οι άνθρωποι δεν κάνουν πίσω. Δεν θα κάνουμε και εμείς. Αυτό το σκουλήκι ξαναέβρισε χυδαία τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δημόσια και φυσικά θα παραμείνει Υφυπουργός Παιδείας (για να συνεχίζει να μας βρίζει)… Υγ.: αλήθεια οι βουλευτές του Πειραιά δε νοιώθουν προσβεβλημένοι απο τη συνεχή πρόκληση αυτού του γελοίου;» 
Όσον αφορά τον Άρη, σύσσωμος ο σύλλογος (ΠΑΕ, ΚΑΕ αλλά και Ερασιτέχνης) θέλησε να απαντήσει στον κ. Ζουράρι, καλώντας τον Αλέξη Τσίπρα να τον καθαιρέσει από το πόστο του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης

«Όσοι διαθέτουν ίχνος, έστω, σοβαρότητας και αυτοσεβασμού, έχουν πάψει προ πολλού να ασχολούνται στα σοβαρά με τον γραφικό…  Ζουράρι. Εδώ και πολλά χρόνια έχει χάσει κάθε επαφή με τη σοβαρότητα, προφανώς λόγω… ηλικίας. Έχει το ακαταλόγιστο ο άνθρωπος…
Με την θεσμική του ιδιότητα, όμως, αυτή του υφυπουργού Παιδείας, υπέπεσε σήμερα σ’ ένα ολέθριο ολίσθημα, σ’ ένα ραδιοφωνικό παραλήρημα, που είχε ύφος πεζοδρομίου (σ’ αυτά είναι καλός…).
Και γι’ αυτό είμαστε υποχρεωμένοι να ασχοληθούμε –δυστυχώς- μαζί του. Ο Ζουράρις είναι πολύ μικρός για να πιάνει στο στόμα του τον ΑΡΗ.
Το ποιος είναι ο ΑΡΗΣ και ο κόσμος του θα το διαπιστώσει ο ίδιος προσωπικά στις επόμενες εκλογές. Θα πρέπει να γνωρίζει ο γραφικός Ζουράρις ότι ο λαός του ΑΡΗ, όπως ξέρει να επιβραβεύει, ξέρει και να τιμωρεί. Με αμείλικτο τρόπο μάλιστα. Όποιος… σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες…
Δεν θα πούμε τίποτα περισσότερο γι’ αυτόν. Καλούμε, όμως, τον Πρωθυπουργό, κ. Αλέξη Τσίπρα, να παρέμβει άμεσα και να τον καθαιρέσει από το πόστο που κατέχει.  Διότι, οι χυδαίες βωμολοχίες του υφυπουργού του προκαλούν διχαστικές τάσεις με απρόβλεπτες συνέπειες.
Πέραν τούτου, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έχει στη διάθεσή της το ηχητικό απόσπασμα της συνέντευξης και θα πράξει τα δέοντα. Ελπίζουμε, μόνο, να μην… κρυφτεί πίσω από τη βουλευτική του ασυλία.
Τέλος, εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για τη στάση που κράτησε ο ραδιοφωνικός παραγωγός (σε σταθμό της Θεσσαλονίκης μάλιστα!!!), που φιλοξένησε τον Ζουράρι. Αντί να τον εγκαλέσει τη στιγμή που εκφραζόταν χυδαία για τον ΑΡΗ, αυτός προτίμησε να χαριεντίζεται μαζί του… Τον αφήνουμε στην κρίση του κόσμου».

Τα όσα αναφέρει η ΚΑΕ Αρης

«Είναι ανεπίτρεπτο για ένα πρόσωπο, το οποίο κατέχει πολιτική θέση να εκφράζεται με τέτοιο χυδαίο τρόπο για οποιονδήποτε, πόσω μάλιστα όταν αφορά τον ΑΡΗ, ο οποίος έχει ενώσει όλους τους Έλληνες με τις επιτυχίες, την αγωνιστικότητα και το ήθος που προάγει εδώ και 100 και πλέον χρόνια.
Ως Υφυπουργός Παιδείας, θα πρέπει να υπερασπίζεται τον αθλητικό σύλλογο που γαλουχεί, ανατρέφει μεγάλο μέρος της νεολαίας του τόπου μας στα αθλητικά ιδεώδη, κρατώντας αυτά τα παιδιά μακριά από σκοτεινά και ύποπτα λημέρια, όπου ανήκουν τέτοιες εκφράσεις. Δεν μας προκαλεί όμως ούτε έκπληξη ούτε απορία…
Ούτε πιστεύουμε ότι υπάρχει λόγος να δώσουμε αξία στις δηλώσεις του Υφυπουργού Παιδείας.
Η ιστορία του ΑΡΗ αυτόματα απαξιώνει οποιονδήποτε προσπαθεί να τη σπιλώσει. Ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας έχρισε κάποιον Υφυπουργό Παιδείας, ωστόσο με τον λόγο του αυτός αγνοεί τη πραγματική σημασία της λέξης παιδεία. Θα πρέπει όμως να σταθούμε και σε κάτι ακόμη.
Έχουμε καταλάβει τη φιλική ή όχι διάθεση κάποιων καθώς και ορισμένων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, σε σχέση με τον ΑΡΗ. Ανεξάρτητα απ’ αυτό ο κ. Τσίπρας πρέπει να τοποθετηθεί και να πράξει! Ίσως να είναι η αφορμή για μια συζήτηση περί ίσης μεταχείρισης και δικαιοσύνης…»

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Άρη

«Ο Υφυπουργός Παιδείας, κ. Κώστας Ζουράρις με τις υβριστικές , προκλητικές και αναίσχυντες εκφράσεις του σήμερα σε εκπομπή στο ράδιο metropolis έδειξε ότι είναι παντελώς ανίκανος, επικίνδυνος και ακατάλληλος να έχει οποιαδήποτε πρόσβαση σε δημόσιο βήμα. Ως ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ καλούμε:
α) Τον Πρωθυπουργό, κ. Αλέξη Τσίπρα να απαιτήσει εσπευσμένα την άμεση παραίτησή του
β) Τους εκπροσώπους του Πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη να μεταφέρουν άμεσα το έντονο κλίμα δυσαρέσκειας στα κυβερνητικά κλιμάκια
γ) Το ραδιοφωνικό σταθμό που τον φιλοξένησε να ζητήσει άμεσα συγνώμη για όσα ακούστηκαν
δ) Τον αρμόδιο αθλητικό Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης και τον προϊστάμενο Εισαγγελίας Πρωτοδικών να κινήσουν όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για τα όσα ακούστηκαν στη συγκεκριμένη εκπομπή.
Ο ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ θα εξαντλήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες και δεν θα αφήσει αναπάντητες τις προσβολές αυτές εις βάρος του. Περιμένουμε και απαιτούμε άμεσα τα αντανακλαστικά όλων των αρμοδίων. To Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ ΑΡΗΣ»
Αποπομπή Ζουράρι ζητά ο Δημήτρης Καμμένος: ή αυτός ή εγώ!

«Ή ο Ζουράρις ή εγώ», φώναζε ο Δημήτρης Καμμένος ενώ ήταν καλεσμένος του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ. «Ή θα του βάλουν μυαλό ή να φύγει από την κυβέρνηση. Δεν θα ανεχθούμε δεύτερη προσβολή από τον Ζουράρι για τους οπαδούς των δύο ομάδων. Είναι διχαστικές δηλώσεις που δυναμιτίζουν το κλίμα» τόνισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ μιλώντας στο ΣΚΑΪ.
«Ή ο Δημήτρης Καμμένος ή ο Ζουράρις. Να παρθούν αποφάσεις σήμερα. Ας αποφασίσει ο πρωθυπουργός και ο Πάνος Καμμένος» επέμεινε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
«Δεν χωράει ούτε το «ποιητική αδεία». Θα πρέπει να γίνει σοβαρή συζήτηση πλέον. Υπάρχει σοβαρό ζήτημα, εγώ δεν ξανακάνω πίσω. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να με προσβάλει επί προσωπικού» κατέληξε ο Δημήτρης Καμμένος.

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: