Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου ευχαριστεί την ΠΑΝ.ΣΥ. και όλα τα σωματεία που βοηθούν το έργο της (φωτο)


Είναι μεγάλη τιμή για την ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου η πρόσκληση για βράβευσή της, από ένα σωματείο μεγάλης εμβέλειας στο κοινωνικό γίγνεσθαι, όπως η ΠΑΝ.ΣΥ. (Παναιτωλοακαρνανική Συνομοσπονδία) με έδρα την Αθήνα. 


Στις 21/01/2018 με την ευκαιρία της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας προγραμματίστηκε η βράβευση της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου ως φορέα κοινωνικής προσφοράς στα παιδιά με κινητικές αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες.


Η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου αποδέχτηκε την βράβεσυη και παρέλαβε το βραβείο δια του προέδρου της Επαμεινώνδα Τάνταρου, σε μία κατάμεστη αίθουσα στο DIVANΙ CARAVEL.

Παρόντες ήταν η πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Αθηνών κ. Μαριάννα Μόσχου και άλλα μέλη της τοπικής διοικούσας επιτροπής.

Η ΤΔΕ ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου ευχαριστεί όλους τους παρευρισκομένους στην εκδήλωση που ευαισθητοποιήθηκαν για το έργο της ΕΛΕΠΑΠ το ΔΣ της Παναιτωλοακαρνανικής Συνομοσπονδίας και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της κ. Χολή Παναγιώτη.


Μετά το 2ο φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ που διεξήχθη Τετάρτη και Πέμπτη 3 και 4 Ιανουαρίου με την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Τοπική Διεύθυνση Ακαρνανίας- Πυροσβεστική Υπηρεσία- Δικηγορικός Σύλλογος Αγρινίου- Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών, νικητής ήταν η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.

Μία ομάδα εκπροσώπων στις 22/01/2018 επισκέφθηκαν την ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου, ενημερώθηκαν για το έργο της, ξεναγήθηκαν στους χώρους της και προσέφεραν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό ενισχύοντας έτσι τους σκοπούς της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου.

Η ΤΔΕ της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου ευχαριστεί θερμά όλα τα σωματεία που κατ' αυτόν τον τρόπο βοηθούν το έργο της ΕΛΕΠΑΠ και ευελπιστεί το παράδειγμά τους να έχει απήχηση και σε άλλους φορείς.

Ο Πρόεδρος                       Η Γραμματέας
Επαμεινώνδας Τάνταρος  Λαμπρινή Κολοβού

Δεν υπάρχουν σχόλια: