Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Απίστευτο περιστατικό βίας μεταξύ Ρομά στο Αγρίνιο

Του πέταξαν πέτρες, τον ξυλοκόπησαν, πήγαν στο σπίτι του και έβαλαν φωτιά στα πράγματά του!

Δεν έχει προηγούμενο το επεισόδιο που έλαβε χώρα χθες το μεσημέρι στην περιοχή του ΔΑΚ Αγρινίου, μεταξύ τριών Ρομά! Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, δύο άνδρες, ένας 19χρονος και ένας 41χρονος διαπληκτίστηκαν με 28χρονο ομόφυλό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sinidisi.gr οι δύο δράστες πέταξαν πέτρες στο αυτοκίνητο που επέβαινε ο νεαρός, προκαλώντας φθορές, και όταν ο παθόντας επιχείρησε να κατέβει από το όχημα, τον χτύπησαν και τον τραυμάτισαν ελαφρά στο πόδι.

Ο 28χρονος τότε επιβιβάστηκε εκ νέου στο αυτοκίνητό του φεύγοντας από το σημείο, όμως οι δράστες δεν σταμάτησαν εκεί καθώς τον ακολούθησαν μέχρι την οικεία του, σε καταυλισμό όπου διαμένει.

Η συνέχεια είναι πραγματικά απίστευτη! Οι δύο άνδρες δεν δίστασαν να μπουν στο σπίτι του, να του πετάξουν στο δρόμο τα πράγματα (διάφορα αντικείμενα και συσκευές) και να τους βάλουν φωτιά!

Στην Αστυνομία σήμανε συναγερμός με αποτέλεσμα ισχυρές δυνάμεις να σπεύσουν στο σημείο. Οι δράστες ωστόσο πρόλαβαν να αποχωρήσουν, τα στοιχεία τους όμως έχουν ταυτοποιηθεί.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για εμπρησμό, πρόκληση απλής σωματικής βλάβης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο ημεδαπών ανδρών, ηλικίας 19 και 41 ετών, διότι χθες το μεσημέρι, έπειτα από διαπληκτισμό που είχαν με 28χρονο ημεδαπό, σε καταυλισμό, στο Αγρίνιο έριξαν πέτρες στο αυτοκίνητο του προκαλώντας φθορές σε αυτό, ενώ τον τραυμάτισαν ελαφρά στο πόδι.

Στη συνέχεια ενώ ο 28χρονος είχε αποχωρήσει από το σημείο, οι δράστες μετέβησαν σε καταυλισμό που διαμένει και αφού έβγαλαν όλα τα πράγματά του έξω από την οικία του, έβαλαν φωτιά σε αυτά με αποτέλεσμα να καταστραφούν.
http://sinidisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: