Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Το 1-1 αδικεί τον Παναιτωλικό


Σ' ένα κατάμεστο γήπεδο και με την παρουσία κάποιων οπαδών του Παναθηναϊκού αλλά και δυνάμεων των ΜΑΤ παίχτηκε ένα ωραίο παιχνίδι που το τελικό 1-1 αδικεί τον Παναιτωλικό.

Ποδαρικό με το δεξί θα έκανε ο Παναιτωλικός αν δεν υπήρχαν οι καθυστερήσεις του αγώνα!
Δυστυχώς μια μεγάλη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό  δεν ήρθε στο παρά δύο.
Δεν πειράζει,αρκεί η καλή εμφάνιση κι ο ένας πόντος.Υπάρχουν πάρα πολλοί αγώνες στη συνέχεια που ο Παναιτωλικός θα πάρει άνετα τους τρεις βαθμούς αν συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο.

Ενα γκολ στο 64' για τον Παναιτωλικό με σουτ από τον Καμαρά μετά από σπουδαία μπαλιά του Ρότσα στην "πλάτη" της άμυνας του Παναθηναϊκού, που ανενόχλητος πέρασε και τον Καπίνο και έστειλε τη μπάλα στην κενή εστία έδειχνε πως θα ήταν πολύτιμο.Και μια απόκρουση του Μπλάζιτς στο 86' σε πλασέ του Τοτσέ από δύο μέτρα φάνηκε να χαρίζει τη νίκη στον Παναιτωλικό αλλά ο Τοτσέ δεν είχε πει την τελευταία του λέξη.Στις καθυστερήσεις του αγώνα με πλασέ πάλι μέσα από την περιοχή πέτυχε την ισοφάριση.

Παρά τις ελλείψεις των Θεοδωρίδη και Χαριστέα ο Παναιτωλικός έπαιξε σωστά τον μεγάλο του αντίπαλο και ίσως αν δεν οπισθοχωρούσε μετά το γκολ να κέρδιζε τους τρεις βαθμούς.
 Η ομάδα του Αγρινίου μετά τα πρώτα 30' πήρε τα ηνία του αγώνα,κοίταξε στα μάτια τον Παναθηναϊκό πέτυχε το γκολ,ήρθε κι ο τραυματισμός του Μπουμσόνγκ,που άηφσε το τριφύλλι με 10 παίκτες αλλά ο Τότσε είχε άλλη άποψη!

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μπλάζιτς. Μουμίν(68' Κούσας), Ρότσα, Μπουμάλ. Εντζεγκουέλε, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Καραμαλίκης(84' Πασάς), Σιόντης(65' Παλαιολόγος), Άντι, Καμαρά.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καπίνο, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Ζέκα(67' Μαρίνος), Σιμάο, Βύντρα, Καραγκούνης(56' Πετρόπουλος), Κατσουράνης, Σπυρόπουλος, Μαυρίας (71' Τοτσέ), Κλέιτον.

Τo κλου του σημερινού αγώνα:Ένας κελεμπίας που είχε «σκάσει» μύτη στην κερκίδα των φίλων του Παναιτωλικού και γέλασε όλο το γήπεδο,αφού το υποννοούμενο ήταν εμφανέστατο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: