Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Πήγαν για μαλί... κι έφυγαν κακήν κακώς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ από μπαρ στο Παγκράτι - τη μάζωξη είχε διοργανώσει η Σοφία Γιαννακά


Ούτε σε χλωρό κλαρί δεν μπορούν να σταθούν πια οι βουλευτές του μνημονίου.
Επίθεση από πολίτες δέχτηκαν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ πριν από λίγο.
Συγκεκριμένα σε μπάρ επι της οδού Σπύρου Μερκούρη στο Παγκράτι κάποιοι (περίπου 15) βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είχαν μαζευτεί για να συζητήσουν τις εξελίξεις στο κόμμα τους.Περίπου 20 νεαροί κατ' άλλους 70,τους αιφνιδίασαν όταν εισέβαλαν στο μπαρ.Σύμφωνα με πληροφορίες άρχισαν να τους φωνάζουν συνθήματα ενώ στη συνέχεια πέταξαν μπουκάλια, αβγά, γιαούρτια και άλλα αντικείμενα εναντίον τους και αποχώρησαν.
Οι νεαροί εξαφανίστηκαν πριν φτάσει η Αστυνομία ενώ η μάζωξη τελείωσε άδοξα!
Το γεγονός επιβεβαίωσε ο βουλευτής Δ.Παπουτσής στο δελτίο του EXTRA 3.
Οι παριστάμενες στην εκπομπή κυρίες Κατερίνα Διαμαντοπούλου και Ελίζα Βόζεμπεργκ έσπευσαν να καταδικάσουν τη βία,ενώ η κυρία Βόζεμπεργκ κάτι ψέλισσε και για τη βία που υφίστανται οι πολίτες από τα μέτρα.

Οπως διαβάσαμε στο http://olympia.gr τη φαεινή ιδέα της μάζωξης είχε η Σοφία Γιαννακά:
Στο μπαρ Q είχε την άτυχη έμπνευση η κυρία Γιαννακά να διοργανώσει συνάντηση στελεχών με θέμα την διαδοχή στο κόμμα.

Φαίνεται όμως ότι η συνάντηση δεν έμεινε και τόσο “κρυφή”, Μόλις τους πήρε είδηση ο κόσμος έγινε πραγματική σύρραξη! Ο κόσμος τους πήρε στο κυνήγι πετώντας τους ότι είχε το μπαρ. Από σνακς, φίνγκερ φουντ, ξηροκάρπια, τυρογαριδάκια μέχρι νεροπότηρα, υγρόν πυρ και παγάκια.
Μεταξύ των τολμηρών που την πάτησαν με την έμπνευση της γοητευτικής Σοφίας, ήταν ο βουλευτής Λευκάδας Μαργέλης, οι Κωνσταντινόπουλος, Μοσχόπουλος κ. α
Εξαφανίστηκαν σε χρόνο μηδέν…
http://zeidoron.blogspot.com