Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ δημοτών στο Πάρκο απόψε στις 19:00,ενώ ο Δήμος συνεχίζει την καταστροφή του παρουσία αστυνομικών οργάνων


Ως γνωστόν μέσα στο κατακαλόκαιρο κι ενώ εκκρεμεί απόφαση του ΣτΕ,ο Δήμος Αγρινίου βάλθηκε να καταστρέψει τον μοναδικό πνεύμονα πρασίνου της πόλης,το Παπαστράτειο Πάρκο.

Ξαναρωτάμε:αφού υπάρχουν τα χρήματα γιατί δεν φτιάχνουν έναν ακόμα χώρο πρασίνου σε κάποιο άλλο σημείο της πόλης παρά σώνει και καλά βάλθηκαν να καταστρέψουν τον υπάρχοντα δια της "ανάπλασης"!!!


Οπως διαβάζουμε στο agriniopress.gr/ υπό την διακριτική παρουσία αστυνομικής δύναμης αλλά και νεαρών ατόμων που κάποια στιγμή αντέδρασαν όταν επιχειρήθηκε να κοπούν κάποιοι θάμνοι, συνεχίζονται οι εργασίες στο δημοτικό πάρκο του Αγρινίου.

Παράλληλα στο διαδίκτυο διακινείται κείμενο πολιτών,που μιλάει για καταστροφή του Πάρκου και ενημερώνει για "συνέλευση δημοτών στις 7.00μμ στο Πάρκο σήμερα 26//20013". ;

Αγαπητοι φιλοι.

Απο την προηγουμενη εβδομαδα ο Δημος Αγρινιου εχει αρχισει την διαδικασια "αναπλασης" του παρκου. ΟΙ μπουλτοζες εχουν μπει στο παρκο και εχουν ηδη ξηλωσει τον κεντικο δρομο, τα σκαλια στην εισοδο του παρκου (απο 5ο δημοτικο σχολειο) και τους θαμνους που βρικονταν κατα μηκος, τους αλλους δρομους στο παρκο (και τους θαμνους) καθως σημερα το πρωι, κατω απο ισχυρη αστυνομικη δυναμη εσπασαν και συνεχιζουν να καταστρεφουν αυτη την στιγμη που στελνω το email, και τα σκαλια των εξοδων απο την πλευρα των οδων Διαμαντη/Καλατζη. Ζητησαμε και ηρθε ο νομικος συμβουλος του Δημου ο οποιος μας αντιμετωπισε σαν 3 χρονων παιδακια και βεβαια τα ακουσε απο ολους μας.

Εχει αποφασιστει συνελευση δημοτων στις 7.00μμ στο παρκο σημερα 26//20013.
Θα ηταν καλο να παραβρεθουμε οσοι περισσοτεροι ανθρωποι στο παρκο σημερα το απογευμα για να αποφασισουμε τι ειδους ενεργειες πρεπει να κανουμε.

Παρακαλω διαδωστε την ωρα και μερος της σημερινης συνελευσης.

Ευχαριστω.

από   Ζείδωρον

Δεν υπάρχουν σχόλια: