Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Με άδειες εξέδρες κόντρα στον Ευρωπαίο ΠΑΟΚ


Η ώρα ζυγώνει κι αρχίζει το ματς!Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ στις 19:15.
Πλην όμως η παρθενική εμφάνιση για φέτος του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο θα είναι σε ένα άδειο γήπεδο,λόγω της γνωστής τιμωρίας από τα περσινό περιστατικό με την κροτίδα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο Παναιτωλικός προέρχεται από ένα αποκαρδιωτικό παιχνίδι
στη Λεωφόρο και την ήττα με 2-0 από τον Παναθηναϊκό.Αντίθετα ο ΠΑΟΚ πέτυχε μεγάλη νίκη επί της Ξάνθης με 3-0 και συνέχισε τις επιτυχίες του στη Γερμανία,όπου πήρε ισοπαλία από την Σάλκε για το champions league.

Mπορεί ο ΠΑΟΚ να είναι κουρασμένος από τους συνεχείς αγώνες του στην Ευρώπη,όμως θα κυνηγήσει τη νίκη στο Αγρίνιο για να πάει με τον αέρο του νικητή στη ρεβάνς με τη Σάλκε,η οποία (σύμπτωση) θα γίνει και αυτή σε άδειο γήπεδο!

Ο Παναιτωλικός με τις επιστροφές των Καμαρά,Τζούνιορ και Μπακάκη φαντάζει πιο δυνατός και θα χτυπήσει στα ίσια τον ΠΑΟΚ με σκοπό το πρώτο τρίποντο.

Ο Μάκης Χάβος για το σημερινό παιχνίδι πήρε στην αποστολή τους εξής ποφοσφαιριστές:Ράφαελ, Γκόλιας, Κούσας, Καμαρά, Μελισσάς, Θεοδωρίδης, Μύγας, Γοδόι, Τζούνιορ, Καλογέρης, Γκάλο, Τακίδης, Μπακάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ιωάννου, Σμίλτος, Μπόγιοβιτς, Μπελόν.

Ο Χουμπ Στέφενς από την πλευρά του ΠΑΟΚ πήρε στην αποστολή 19 παίκτες. Συγκεκριμένα, στο Αγρίνιο ταξίδεψαν οι: Χακόμπο, Γλύκος, Κατσικάς, Λόπεθ, Βίτορ, Σκόνδρας, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Τζιόλης, Γεωργιάδης, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Νέτσιντ, Τζανδάρης, Κωνσταντινίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: