Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Η παρέμβαση του Εισαγγελέα για τη Ναφθαλίνη στα σχολεία του Αγρινίου

Ζήτησε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το θέμα

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση με τη ρίψη ναφθαλίνης στα Γυμνάσια και Λύκεια του Αγρινίου, διέταξε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αγρινίου.

Έτσι λοιπόν, επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες των προηγούμενων ημερών που ήθελαν την Εισαγγελία να αναλαμβάνει δράση για το θέμα, την ίδια στιγμή που οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι φορείς μοιάζουν αδύναμοι να ελέγξουν την κατάσταση.

Μάλιστα την περασμένη Παρασκευή, ο Εισαγγελέας είχε συνάντηση για το θέμα με τους Διευθυντές σχολικών μονάδων της περιοχής. Μάλιστα σε σχολείο της περιοχής, πάρθηκε απόφαση για εγκατάσταση συστήματος καμερών που θα λειτουργούν κατά τις νυχτερινές ώρες, κάτι για το οποίο προσανατολίζονται σύμφωνα με πληροφορίες και άλλα σχολικά συγκροτήματα.

Το βάρος πλέον πέφτει στην Αστυνομία, η οποία σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Σ» «αγγίζει» τους υπαίτιους της… μόδας που έχει αναστατώσει την εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μάλιστα αναμένονται εξελίξεις γύρω από το θέμα που έχει προκαλέσει πανελλήνιο σάλο, αποτελώντας βασικό θέμα στα δελτία ειδήσεων πανελλαδικής εμβέλειας καθώς και στον έντυπο τύπο.

Στο μεταξύ, οι ανήλικοι συνεχίζουν απτόητοι τη δράση τους καθώς και χθες είχαμε κρούσμα ρίψης ναφθαλίνης. Σειρά είχε το 6ο Λύκειο Αγρινίου στην οδό Γούναρη.

Υπενθυμίζεται, ότι όπως αποκάλυψε η «Σ» στο φύλλο του περασμένου Σαββάτου, 13χρονη μαθήτρια Γυμνασίου της πόλης νοσηλεύτηκε στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Αγρινίου για ένα 24ωρο μετά από εισπνοή ναφθαλίνης, όπως ανέφερε ξεκάθαρα η διάγνωση των γιατρών, ενώ την ίδια μέρα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν τουλάχιστον άλλοι δύο μαθητές.

Επιπροσθέτως, καθαρίστρια του Δήμου Αγρινίου είχε λιποθυμήσει από ναφθαλίνη στο 3ο Λύκειο Αγρινίου και είχε κριθεί σκόπιμη η μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Νίκος Αγγελόπουλος για την εφημερίδα «Συνείδηση»

Δεν υπάρχουν σχόλια: