Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Αγρίνιο: Νέο επεισόδιο με Ρομά που επιτέθηκε και κλώτσησε αστυνομικό!


Έντονο προβληματισμό και ανησυχία προκαλούν τα τελευταία σοβαρά, συνεχόμενα επεισόδια με εμπλοκή Ρομά στο Αγρίνιο. Μετά το προχθεσινό στην περιοχή της Μεγάλης Χώρας όπου μεταξύ άλλων έπεσε και πυροβολισμός στον αέρα από κυνηγετικό όπλο, καταγράφηκε ένα ακόμη σήμερα, στις 4 περίπου τα ξημερώματα.


Πιο συγκεκριμένα, η αστυνομία έλαβε κλήση για σοβαρό επεισόδιο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Αγρίνιο, μεταξύ Ρομά που ήταν πελάτες και των υπευθύνων του καταστήματος.

Στο σημείο σύμφωνα με πληροφορίες επικράτησε μεγάλη ένταση, που… διατηρήθηκε παρά το γεγονός ότι άμεσα στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε προσαγωγές Ρομά, ωστόσο ένας εξ’ αυτών, 21 ετών, κατά την προσαγωγή του στο Αστυνομικό Μέγαρο Αγρινίου, εξύβρισε, απείλησε λεκτικά και κλώτσησε δύο φορές αστυνομικό, χωρίς ωστόσο να τον τραυματίσει.

Αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί και σε βάρος του να σχηματιστεί δικογραφία που περιλαμβάνει τα αδικήματα της αντίστασης, απειλής, και εξύβρισης. Ο 21χρονος με τη σχηματιζόμενη σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.
http://sinidisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: