Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Η Φλόγα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στo Αγρίνιο (φωτο & βίντεο)


Μέσα από μια σεμνή, αλλά ιδιαίτερη και εντυπωσιακή τελετή υποδέχθηκε το Αγρίνιο την φλόγα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που θα διεξαχθούν στην Pyeong Changτης Ν. Κορέας από 9 έως 25 Φεβρουαρίου 2018.
Μετά από την Ναύπακτο, το Μεσολόγγι, και τόσους άλλους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα η φλόγα έφτασε στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου, στην πλατεία Δημοκρατίας.

Ο πρώτος λαμπαδηδρόμος του Αγρινίου, που παρέλαβε την φλόγα στην οδό Παπαϊωάννου ήταν ο Παναγιώτης Αγγελούδης πρωταθλητής Ελλάδας Τ4 στην επιτραπέζια αντισφαίριση. Στην συμβολή των οδών Παπαϊωάννου & Δαγκλή την φλόγα παρέλαβε ο Διεθνής καλαθοσφαιριστής, πρωταθλητής Ευρώπης και προπονητής του Α.Ο Αγρινίου Χρήστος Μυριούνης, ο οποίος άναψε τον βωμό που είχε στηθεί στην πλατεία Δημοκρατίας.

Για να αποχωρήσει η φλόγα από το Αγρίνιο και να συνεχίσει το ταξίδι της μέχρι την μακρινή Pyeong Changτης της Ν. Κορέας την παρέλαβε από την πλατεία ο λαμπαδηδρόμος Χριστόφορος Γιαννιτσέλης, παγκόσμιος πρωταθλητής των Special Olympics και πρωταθλητής Ελλάδος στην ποδηλασία, ο οποίος παρέδωσε στον τελευταίο Αγρινιώτη λαμπαδηδρόμο, τον Διονύση Μπαρμπαρούση, διακεκριμένο προπονητή στίβου, παγκόσμιο πρωταθλητή Ενόπλων Δυνάμεων, βαλκανιονίκη και κάτοχο πανελληνίου ρεκόρ.












τα βίντεο είναι από το agrinioreport,όπου μπορείτε να δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ
floga1
floga2
floga3
floga4
floga5
floga7
floga6
floga8
floga9
floga10
floga11
floga12
floga13
floga14
floga15
floga15
floga17
floga18
floga19
floga20
floga21
floga22
floga23
floga24
floga25
floga26

Διαβάστε και δείτε περισσότερα αύριο στην εφημερίδα «Συνείδηση» 

Δεν υπάρχουν σχόλια: