Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Κίνημα Πολιτών Αγρινίου- Δικαίωμα στη Ζωή: Αποτροπή πλειστηριασμού 1ης κατοικίας και πολλές καταγγελίες


Το Σωματείο "Δικαίωμα στη Ζωή, μετά από το κάλεσμα σε πολίτες, φορείς, συλλογικότητες, κινήματα (Ναύπακτο, Μεσολόγγι, Αμφιλοχία) και με την δυναμική παρουσία όλων ο πλειστηριασμός 1ης κατοικίας συμπολίτη μας απετράπη.
Επίσης, ευχαριστεί όλους και δηλώνει ότι θα συνεχίσει τον αγώνα του, όχι μόνο στα Ειρηνοδικεία, αλλά και όπου αλλού χρειαστεί, στεκόμενο αλληλέγγυο προς κάθε συμπολίτη μας.
Το Σωματείο μας διερωτάται, αλήθεια πού ήταν όλοι αυτοί που προσυπογράφουν μπροσούρες για την προστασία της 1ης κατοικίας και κάνουν παραστάσεις διαμαρτυρίας, απουσιάζοντας πλήρως από εκεί όπου κάθε Τετάρτη δίνεται η πραγματική μάχη για την αποτροπή πλειστηριασμού της 1ης κατοικίας και εν γένει της λαϊκής περιουσίας;
Το Σωματείο μας καταγγέλλει το ενορχηστρωμένο σχέδιο λασπολογίας και κατασυκοφάντησης των κινημάτων ανά την Ελλάδα, ότι δήθεν εμπλέκεται σε απαγωγές εφοπλιστών – επιχειρηματιών, ότι προπηλακίζει και βιαιοπραγεί εναντίον Συμβολαιογράφων, ότι δήθεν παρεμποδίζει τον πλειστηριασμό μεγαλοεπιχειρηματιών που έχουν πάρει τεράστια δάνεια και τους γλιτώνουμε τις πισίνες και τις μεζονέτες. Κανείς τους όμως, κυβέρνηση, μνημονιακά κόμματα, μεγαλοκαναλάρχες, τραπεζίτες, μεγαλοσυμβολαιογράφοι, δεν μας λέει για τον πλειστηριασμό περιουσίας φτωχών Ελλήνων που πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη στα Ειρηνοδικεία της χώρας και που εμβόλιμα προσπαθούν να περάσουν τέτοιες υποθέσεις για να μπορούν να βγαίνουν και να λένε διάφορα, προσπαθώντας να πλήξουν τα Κινήματα που γιγαντώνονται κάθε μέρα, μπροστά στα μάτια της κοινωνίας.
Καταγγέλλουμε επίσης την εκούσια συνδιαλλαγή με τον Πρόεδρο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Ελλάδος (Ρούσκα, υπόδικο για το Παραδικαστικό    Νο 2)  και την προσπάθεια της συγκυβέρνησης και όλων των υπολοίπων, να αρχίσουν μια ώρα αρχύτερα τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, δήθεν πιεζόμενοι από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Καταγγέλλουμε τα κλειστά μάτια και στόματα της συγκυβέρνησης, των μνημονιακών κομμάτων, μεγαλοκαναλαρχών, τραπεζιτών, μεγαλοσυμβολαιογρά-φων, που σκοπός τους είναι το ξεπούλημα των κόκκινων δανείων και γενικά της λαϊκής περιουσίας, έναντι πινακίου φακής, προς τα ξένα funds, χωρίς να δίνεται καμμία δυνατότητα στον οφειλέτη να εξαγοράσει το δάνειό του σ' αυτή την εξευτελιστική τιμή που πουλήθηκε.
Καταγγέλλουμε επίσης τις διώξεις και τις βαρβαρότητες εναντίον μελών των Κινημάτων, κάνοντας χρήση του περιβόητου τροποποιημένου "τρομονόμου".
Καταγγέλλουμε επίσης την πώληση ρεύματος και νερού (λιγνιτικά εργοστάσια, υδροηλεκτρικά εργοστάσια, φράγματα, πηγές νερού), σε ξένα χέρια μέσω του περιβόητου ΤΑΙΠΕΔ. Τα χαράτσια στα τιμολόγια της ΔΕΗ και την "πώληση" 500.000 καταναλωτών σε ιδιωτικές εταιρείες, για το δήθεν άνοιγμα των αγορών, όσο και την ενιαία τιμολόγηση του νερού σε όλη την Ελλάδα μετά την πώλησή του, αγνοώντας ακόμη και καταστροφικές περιβαλλοντικές αλλαγές, που θα επιφέρουν μετά την εκτροπή των ποταμιών (Αχελώος).
Το Σωματείο μας, σε όλα αυτά έχει να δώσει μια δυναμική απάντηση παλεύοντας και αποτρέποντας πλειστηριασμούς (ηλεκτρονικούς και μη), πιέζοντας τους Συμβολαιογραφικούς Συλλόγους για διαρκή αποχή από τους πλειστηριασμούς, αλλά και στις γειτονιές από το κύμα των εξώσεων που αναμένεται.
Το Σωματείο μας όπως και όλα τα Κινήματα ανά την Ελλάδα, έχουμε σύμμαχο την λαϊκή πλειοψηφία που στηρίζει τον αγώνα μας και σπάει τις φοβίες τους και τα κλειστά στόματα.
Το Σωματείο μας καλεί όλους τους πολίτες να δίνουν δυναμικά το παρόν στις αποτροπές πλειστηριασμών, στις εξώσεις, αλλά και στις διακοπές ρεύματος και νερού, γιατί είναι υπόθεση όλων μας.
Ενημερωμένοι πολίτες, οικογένεια, γειτονιά, είναι η δύναμη που θα αποτρέψει όλα τα παραπάνω.

ΜΟΝΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: