Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Πάτρα: Μαχαιρώματα στην Ακτή Δυμαίων μεταξύ αλλοδαπών -Τρεις τραυματίες - Ο ένας χαροπαλεύει (φωτο & βίντεο)


Σοβαρά επεισόδια μεταξύ μεταναστών λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Πάτρα στην Ακτή Δυμαίων στο ύψος της πρώην ΑΒΕΞ. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις συμπλοκές τραυματίστηκαν τρεις αλλοδαποί, εκ των οποίων ο ένας είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Ο δεύτερος τραμαυτίστηκε στην καρδιά και ο τρίτος φέρεται να έχει τραυματιστεί στο κεφάλι. Και οι τρεις μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας". Στο μεταξύ, ισχυρότατες δυνάμεις της Αστυνομίας βρίσκονται στην περιοχή και διερευνούν τα αίτια, ενώ έχει ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, έχουν προσαχθεί τέσσερα άτομα, ενώ η Αστυνομία φέρεται να αναζητά ως επικεφαλής της ομάδας αλλοδοπών που επιτέθηκε στους ομοεθνείς της, έναν άνδρα που φορά χακί παντελόνι σύμφωνα με μαρτυρίες.

Η κατάσταση στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας, είναι εκρηκτική. Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδες μεταναστών, φέρουν αυτοσχέδια μαχαίρια, κοντάρια και ξύλα και έχουν κρυφτεί στα στενά της περιοχής. Η δύναμη της Αστυνομίας είναι ισχυρή, και η κινητοποίηση είναι τεράστια.

Νεότερη ενημέρωση
Προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα ένας αλλοδαπός, ο οποίος φέρεται να είναι ο επικεφαλής των αιματηρών επεισοδίων. Αστυνομικοί συνέλαβαν τον αλλοδαπό στη συμβολή των οδών Ελ. Βενιζέλου και Κορίνθου. Αναμένεται να μεταφερθούν εκεί μάρτυρες των επεισοδίων που έγιναν νωρίτερα όπως έγραψε το tempo24.news.









Δεν υπάρχουν σχόλια: