Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Ενας Αγρινιώτης, ο απόστρατος Γιώργος Πολυμερόπουλος, ανάμεσα στα θύματα της τραγωδίας


Ο Γεώργιος Πολυμερόπουλος, πατέρας δυο παιδιών ηλικίας 10 και 16 ετών, είναι ανάμεσα στους νεκρούς από την κακοκαιρία που έπληξε τη Μάνδρα Αττικής.Γεννημένος το 1971, με καταγωγή από το Αγρίνιο, ήταν απόστρατος αξιωματικός τάξεως ΣΜΥ 90′.

Συγκινεί η ανακοίνωση των αποφοίτων ΣΜΥ, που τον αποχαιρετούν με ένα μήνυμα γεμάτο θλίψη και οργή.
polumeropoulosΗ ανακοίνωση των Αποφοίτων ΣΜΥ:
Μάχη για την ζωή του με τα μανιασμένα νερά της ευριδικης στην περιοχή της Μανδρας Αττικής..έδωσε χτες ο αγαπητός συνάδελφος Γεώργιος Πολυμεροπουλος απόστρατος αξιωματικός τάξεως ΣΜΥ 90, που γεννήθηκε το 1971. Η μάχη ήταν άνιση και ο αγαπητός συνάδελφος πατέρας δυο παιδιών (10 και 16) έχασε την ζωή του. Προσωπικά για έμενα είναι μεγάλη απώλεια μια και ο Γιώργος ήταν ένας από τους αγαπημένους μου φίλους.
Γιώργο, καλό παράδεισο ο θεός να σε αναπαύσει και να προσέχει την οικογένεια σου. Tι μπορείς να πεις σε αυτά τα δυο παιδιά που έχασαν ξαφνικά τον πάτερα τους; σε αυτή την σύζυγο που τώρα θα γίνει και μάνα και πατέρας, σε αυτή την μάνα που ο πρόσφατος νόμος δεν τις δίνει το δικαίωμα σε μια αξιοπρεπή ζωή μια και είναι νέα; Ποιος φταίει γι αυτό; Ο καιρός; Η τύχη; Η κακιά στιγμή; ΟΧΙ φταίνε αυτοί που εδώ και 70 χρόνια μας κυβερνούν και έδιναν άδειες οικοδόμησης ανάλογα με τα ψηφαλακια που θα επερναν . αυτοί που στον βωμό του κέρδους έκλεισαν όλα τα ρέματα.
Που θα βρει την δύναμή η κόρη του φίλου Γιώργου που φέτος δίνει πανελλήνιες να έχει το μυαλό να γράψει καλά μετά την τραγική αυτή απώλεια του πάτερα της;
Θα δώσει κανένας λόγο για τα 15 αθώα θύματα;
Θα πάει κανένας στην φυλακή;
Θα στηρίξει το κράτος τις οικογένειες αυτών των ανθρώπων;
μπορώ να βάλω και πολλά άλλα ερωτηματικά αλλά θα σταματήσω εδώ!
ΚΆΛΟ ΠΑΡΆΔΕΙΣΟ ΦΊΛΕ ΓΙΏΡΓΟ ΣΕ ΕΣΈΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 14 ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: