Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Αποκάλυψη: Η αυτοψία της Πυροσβεστικής στο καμένο αυτοκίνητο της 44χρονης δεν έχει παραδοθεί στην αστυνομία (φωτο & βίντεο)

Δεν έχει ζητηθεί από τις Αρχές εδώ και 25 ημέρες - Τα στοιχεία που δείχνουν εμπρησμό

Νέα αυτοψία στο μισοκαμένο αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη πραγματοποίησαν σήμερα πραγματογνώμονες της οικογένειάς της.

Για πρώτη φορά σήμερα το Star αποκαλύπτει ότι η αυτοψία
που διενήργησε η πυροσβεστική στο μισοκαμένο αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη δεν έχει παραδοθεί στην αστυνομία εδώ και 25 ημέρες γιατί πολύ απλά δεν έχει ακόμη ζητηθεί επίσημα.

Η αυτοψία έγινε με πρωτοβουλία των πυροσβεστών καθώς ήταν από τους πρώτους οι οποίοι βρήκαν νεκρή την άτυχη γυναίκα.
Φώτο από agriniopress
«ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ»
Οι δικηγόροι της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη, μέσω του Star, κατήγγειλαν ότι υπάρχουν μάρτυρες οι οποίοι θέλουν να καταθέσουν αλλά δεν καλούνται από τις αρχές.
Οι καταθέσεις τους περιορίζονται αποκλειστικά και μόνο προς το παρόν στα δικηγορικά γραφεία. 25 ημέρες μετά η ασφάλεια Αγρινίου απαντά «θα τους εξετάσουμε όλους».
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΛΑΓΟΥΔΗ: «ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ»
«Πως να μη φοβούνται να καταθέσουν μάρτυρες με όλα αυτά που βλέπουν και τις διαρροές ότι αυτή η υπόθεση είναι μονόδρομος εννοώντας αυτοκτονία;Και για εμάς είναι μονόδρομος αλλά αυτός της δολοφονίας. Να βρουν τους ενόχους. Γι’ αυτό πληρώνονται» αναφέρει το περιβάλλον της 44χρονης.
Οι δικηγόροι της οικογένειας υποστηρίζουν πως πρόκειται για αυτοσχέδιο φιτίλι
ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΛΑΓΟΥΔΗ
Η δεύτερη αυτοψία που έγινε σήμερα στο μισοκαμένο αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη στο υπόγειο της Ασφάλειας Αγρινίου δημιούργησε μεγαλύτερο προβληματισμό.
  • Γιατί δεν έχει απασχολήσει τις αρχές η συμπεριφορά της φωτιάς μέσα στο αυτοκίνητο;
  • Γιατί είναι άθικτα τα πατάκια;
Τα τρία σημεία, κάθισμα οδηγού, κάθισμα συνοδηγού και πίσω δεξια πλευρά στα οποία μπήκε η πυρκαγιά δείχνουν εμπρησμό; Όπως εξηγεί στο Star ο ειδικός πραγματογνώμονας, Παναγιώτης Μαδιάς, «όταν βρίσκονται πάνω από μια εστίες θεωρείται εμπρησμός. Βλέπουμε μια, δυο, τρεις, άρα παραπέμπει σε εμπρησμό».
Η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη μπροστά στα νέα στοιχεία δεν πρόκειται να καθίσει με σταυρωμένα χέρια. Θα βάλει ακόμα και δύτες να ψάξουν τη λίμνη Τριχωνίδα για το κινητό της.
Δείτε ΕΔΩ το βίντεο από το αποψινό δελτίο του STAR

Δεν υπάρχουν σχόλια: