Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Γιάννενα: Ανατριχιαστικός θάνατος φοιτητή ξυπνά εφιαλτικές μνήμες – Τον βρήκαν κρεμασμένο


Ο 21χρονος φοιτητής βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα που έμενε στα Γιάννενα. Σε κατάσταση σοκ οι γονείς, οι φίλοι και οι συμφοιτητές του...

Μια ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες βράδυ λίγο μετά
τις 23.00 στο Κάτω Νεοχωρόπουλο στα Γιάννενα, όταν 21χρονος φοιτητής βρέθηκε απαγχονισμένος στο διαμέρισμα που διέμενε.

Ο πατέρας του νεαρού άνδρα ανησύχησε όταν ο γιος του δεν απαντούσε στις συνεχείς κλήσεις του και ειδοποίησε τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, ο οποίος άμεσα πήγε έξω απο το σπίτι του μαζί με κλειδαρά.

Οταν άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού, ήρθαν αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα. Ο 21χρονος βρισκόταν απαγχονισμένος στην κουζίνα με σχοινί που είχε δέσει στο σωλήνα του απορροφητήρα.

Αμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και η οικογένειά του νεαρού, που αδυνατεί να πιστέψει το κακό που τη βρήκε. Σε κατάσταση σοκ είναι οι φίλοι και οι συμφοιτητές του.

Η σορός του 21χρονου μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, με τα πρώτα στοιχεία της νεκροψίας να δείχνουν αυτοχειρία. Για την ώρα πάντως δεν αποκλείεται κανένα ενδεχόμενο και οι έρευνες συνεχίζονται.

Μέσα στη μέρα οι αστυνομικοί θα πάρουν καταθέσεις από φίλους, συγγενείς και καθηγητές του 21χρονου, σε μια προσπάθεια να ρίξουν φως στα αίτια της τραγωδίας.

epirus-tv

Δεν υπάρχουν σχόλια: