Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Σοβαρά προβλήματα από τον αέρα στην Αμφιλοχία - Η θάλασσα βγήκε στην στεριά! (φωτο & βίντεο)

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση του Αγρινίου - Σκοτάδια στους δρόμους (φωτο)

Με προβλήματα γιορτάζεται από το πρωί ο πολιούχος της Αμφιλοχίας, Άγιος Αθανάσιος, μιας και οι ισχυροί βοριάδες που πνέουν στον Αμβρακικό έχουν προκαλέσει προβλήματα στην παραλιακή ζώνη της κωμόπολης.

Ο κεντρικός παραλιακός δρόμος της Αμφιλοχίας έχει πλημμυρίσει από τα νερά της θάλασσας εξαιτίας της τρικυμίας που επικρατεί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μεγάλα κλαδιά από ευκαλύπτους έχουν πέσει σε διάφορα σημεία του οδοστρώματος, προκαλώντας κινδύνους ατυχήματος. Στα σημεία αυτά παρεμβαίνουν συνεργεία του Δήμου και της Πυροσβεστικής.

Η θαλασσοταραχή “ξέβρασε” στη στεριά ακόμη και κορμούς δέντρων και κατέστησε δύσκολη την περιφορά της εικόνας του Πολιούχου Αγίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα η λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Αθανασίου λόγω της κακοκαιρίας, είχε πιο σύντομη διαδρομή.

Δείτε φωτογραφίες και video:
amfilochia-aeras (3)
amfilochia-aeras (5)
amfilochia-aeras (7)
amfilochia-aeras (9)
amfilochia-aeras (11)
amfilochia-aeras (12)
amfilochia-aeras (13)

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση του Αγρινίου - Σκοτάδια στους δρόμους (φωτο)

Προβλήματα προκλήθηκαν ειδικότερα χθες Τετάρτη το βράδυ σε διάφορες περιοχές του Αγρινίου εξαιτίας διακοπών ηλεκτροδότησης , που μάλλον σχετίζονταν με την κακοκαιρία. Ανάλογα προβλήματα μάλιστα υπήρχαν και τις προηγούμενες μέρες.

Έκτος από διακοπές ηλεκτροδότησης σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, όπως για παράδειγμα χθες στην περιοχή της πλατείας Καραπανέικα η πριν από λίγες μέρες στον Άγιο Κων/νο και αλλού, σημειωθήκαν διακοπές κα στον δημοτικό φωτισμό με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η κυκλοφορία οχημάτων και πεζών σε βασικές οδικές αρτηρίες.

Για παράδειγμα χθες το βράδυ, για αρκετή ώρα δεν λειτουργούσε ο δημοτικός φωτισμός στις οδούς Αγίου Ιωάννη Ρηγανά και Πανεπιστημίου, όπως φαίνεται από τις σχετικές φωτογραφίες.
ilektrodotisi-agrinio-2
http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: