Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Νέα πραγματογνωμοσύνη στο αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη - Τα τρία «ύποπτα» στοιχεία (φωτο & βίντεο)

Αναπάντητα ερωτήματα ένα μήνα σχεδόν μετά το θάνατό της

Το φιτίλι, τα πατάκια που δεν κάηκαν και το κολλημένο ρολόι δείχνουν σύμφωνα με την οικογένεια της τρίτεκνης μητέρας δολοφονία.

Και ενώ σε λίγες μέρες συμπληρώνεται ένας μήνας από την ημέρα που η Ειρήνη Λαγούδη έφυγε από τη ζωή, τα ερωτήματα γύρω από τις συνθήκες του θανάτου της 44χρονης μητέρας παραμένουν αναπάντητα. 

Την ώρα που η οικογένεια του θύματος επιμένει ότι ο άνθρωπός τους δεν αυτοκτόνησε, αλλά ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, το μισοκαμένο αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη γίνεται «φύλλο και φτερό» από ειδικούς, καθώς σε αυτό βρίσκεται η λύση. 

Οι φωτογραφίες από την νέα πραγματογνωμοσύνη στο μισοκαμένο αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας που «βλέπουν» το φως της δημοσιότητας, δίνουν απαντήσεις, σύμφωνα με την οικογένεια, για τον θάνατο της τρίτεκνης μητέρας που βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στις αρχές του μήνα στο Μεσολόγγι. Η νέα πραγματογνωμοσύνη έγινε στο πλαίσιο εισαγγελικής εντολής μετά τα ευρήματα του πραγματογνώμονα της οικογένειας, κ. Αναστάσιου Δέδε.

Ο πραγματογνώμονας που έχει ορίσει η οικογένεια της άτυχης γυναίκας, Αναστάσιος Δέδες, πραγματοποίησε προ ημερών αυτοψία στο αυτοκίνητο προκειμένου να συλλεχθούν στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν στη λύση του μυστηριώδους θανάτου της τρίτεκνης μητέρας. 


Ο πραγματογνώμονας κ. Δέδες μιλώντας στο protothema.gr είχε δηλώσει πως: «Δεν είναι απλή υπόθεση και δεν θα κλείσει έτσι απλά. Υπάρχουν σημεία που προβληματίζουν», επισημαίνοντας ότι έχει βρει σημαντικά στοιχεία και ευρήματα που πρέπει να αξιολογηθούν και πιστεύουν ότι θα βοηθήσουν το έργο της προανάκρισης. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, τρία στοιχεία των φωτογραφιών ενισχύουν την επιχειρηματολογία της οικογένειας ότι η Ειρήνη Λαγούδη έπεσε θύμα δολοφονίας και δεν αυτοκτόνησε. Το πρώτο είναι το φιτίλι από το οποίο θεωρούν ότι ξεκίνησε η φωτιά, το δεύτερο τα πατάκια τα οποία παρά τη φωτιά δεν έχουν καεί και το τρίτο είναι το ρολόι το οποίο δείχνει να έχει σταματήσει σε συγκεκριμένη ώρα. 

Αυτά τα ευρήματα είναι, κατά την οικογένεια, ύποπτα τα οποία δεν «μιλούν» για αυτοκτονία αλλά για εγκληματική ενέργεια. 

Το αυτοκίνητο της αδικοχαμένης 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη συνεχίζει να φυλάσσεται στα υπόγεια του Αστυνομικού Μεγάρου Αγρινίου.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η γυναίκα όταν εντοπίστηκε ήταν «λουσμένη» με πετρέλαιο και το πίσω κάθισμα ήταν ποτισμένο με το εύφλεκτο υλικό.

Η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη



Δείτε βίντεο και φωτογραφίες 








Τα πατάκια


Το φιτίλι














Το ρολόι


http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: