Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Θρίλερ ο θάνατος της Ειρήνης Λαγούδη: «Δεν είναι ο γιατρός ανάμεσα στους υπόπτους», λέει η αστυνομία (βίντεο)

Θα κληθεί να καταθέσει και ο ιδιωτικός ερευνητής που υποστηρίζει ότι η 44χρονη ήταν δεμένη με χειροπέδες

Ανατροπές στην υπόθεση του θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη που θα αφήσουν έκθετους πολλούς προανήγγειλε από την εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο αστυνομικός ρεπόρτερ, Γιώργος Καραϊβάζ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο γιατρός με τον οποίο η 44χρονη φέρεται να είχε ερωτικό δεσμό κατέθεσε στην Ασφάλεια με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα είχαν συμβεί, περιγράφοντας και τα μηνύματα που του είχε στείλει η γυναίκα.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι τα μηνύματα αυτά τα έσβησε και έτσι διατάχθηκε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, έγινε ανάσυρση όλων των μηνυμάτων και επιβεβαιώθηκαν τα λεγόμενα του γιατρού.

Όπως είπε ο Γιώργος Καραϊβάζ, σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι ο θάνατος της Ειρήνης είναι δολοφονία, έχει εξαιρεθεί από το πλάνο των υπόπτων, αφού όσα έχει καταθέσει έχουν επιβεβαιωθεί.

Από την άλλη, ο ιδιωτικός ερευνητής, Κώστας Σπύρου, ο οποίος ερευνά την υπόθεση και ισχυρίζεται ότι έχει ακλόνητα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι πρόκειται για στυγερό έγκλημα, σύμφωνα με πληροφορίες θα κληθεί να καταθέσει τα πάντα σχετικά με τα γραπτά μηνύματα που έχει λάβει στο κινητό του για την υπόθεση και κατονομάζουν δύο πρόσωπα, ως δολοφόνους της 44χρονης.

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και από την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να φτάσουν στο Αγρίνιο οι τεχνικοί πραγματογνώμονες που έχει προσλάβει η οικογένεια για να ερευνήσουν το σημείο που βρέθηκε νεκρή η γυναίκα και ενδεχομένως να βρουν και νέα στοιχεία σχετικά με την υπόθεση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ STAR

«Η Ειρήνη ήταν δεμένη με χειροπέδες»! Καταιγιστικές εξελίξεις για το θάνατο της 44χρονης στο Αγρίνιο

Τι αποκαλύπτει στο star.gr ο ιδιωτικός ερευνητής που έχει προσλάβει η οικογένεια

Διαστάσεις θρίλερ παίρνει η υπόθεση του θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη στο Αγρίνιο, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στη λίμνη Τριχωνίδας.

Μιλώντας στο star.gr, ο ιδιωτικός ερευνητής Κώστας Σπύρου, ο οποίος προσελήφθη από την οικογένεια για να ερευνήσει την υπόθεση δηλώνει πεπεισμένος ότι ο θάνατος της γυναίκας οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια και όχι σε αυτοκτονία, όπως αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή.
(Ο ιδιωτικός ερευνητής Κώστας Σπύρου)

Αποκάλυψε μάλιστα ότι η Ειρήνη ήταν δεμένη με χειροπέδες και ότι ο ίδιος βρήκε στο σημείο, όπου εντοπίστηκε το πτώμα της μια πλαστική χειροπέδα.

«Βρήκα στο σημείο όπου εντοπίστηκε το αυτοκίνητο μια πλαστική χειροπέδα. Έχω στοιχεία που αποδεικνύουν ότι δεν πρόκειται για αυτοκτονία. Μου έχουν στείλει μηνύματα άνθρωποι και κατονομάζουν δύο συγκεκριμένα πρόσωπα ως τους δολοφόνους της Ειρήνης τα οποία και έχω καταθέσει στην αστυνομία. Νομίζω ότι είναι θέμα ημερών να εξιχνιαστεί η υπόθεση», είπε ο κ. Σπύρου.

Όπως τόνισε, οι άνθρωποι αυτοί που του έστειλαν τα μηνύματα φοβούνται για τη ζωή τους και γι’ αυτό δεν καταθέτουν επώνυμα στην αστυνομία. Μάλιστα ένας από αυτούς, ο οποίος μένει 500 μέτρα από τη λίμνη της Τριχωνίδας, σε γραπτό του μήνυμα προς τον ιδιωτικό ερευνητή υποστηρίζει ότι είδε το χρυσαφί αυτοκίνητο της Ειρήνης και από πίσω να το ακολουθούν δύο αυτοκίνητα.

«Μπορεί να είναι ερωτικό το έγκλημα, αλλά σίγουρα είναι και οικονομικό. Η Ειρήνη είχε πουλήσει ένα κτήμα 75.000 ευρώ. Πού είναι τα χρήματα αυτά; Στους τραπεζικούς της λογαριασμούς δεν βρίσκονται. Οι δικοί της δεν γνωρίζουν τίποτα για τα χρήματα αυτά», είπε ο κ. Σπύρου.

Ο ίδιος εκτιμά επίσης ότι πολλές απαντήσεις στα ερωτήματα θα δώσει το κινητό τηλέφωνο της Ειρήνης όταν και αν βρεθεί, ενώ στο μικροσκόπιο των αρχών όπως είπε στο star.gr, βρίσκονται δύο άνδρες, ο γιατρός με τον οποίο φέρεται να είχε παράνομο δεσμό η 44χρονη κι ένα ακόμα άτομο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ STAR

Ρεπορτάζ: Ευαγγελία Ντούρου
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: