Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Σκληρή ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός με αφορμή την πρωινή προπόνηση της ομάδας στο εγκαταλελειμμένο Πάρκο (φωτο & βίντεο)

Το Πάρκο ήταν και παραμένει ΚΛΕΙΣΤΟ για τους Αγρινιώτες

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός

Η ομάδα μας πραγματοποίησε προπόνηση φυσικής κατάστασης στο Δημοτικό Πάρκο και με ανακοίνωσή μας αναφερθήκαμε στον συμβολισμό της συγκεκριμένης επιλογής. Και την ανάγκη να αποδοθεί στους Δημότες, μετά από δεκαετίες εγκατάλειψης και απαξίωσης, με ευθύνη των Δημοτικών αρχών.

Διαπιστώσαμε ότι επιχειρήθηκε να παρουσιαστεί μια εικόνα που απέχει πολύ απ’ την πραγματική. Με δηλώσεις on camera, φωτογραφίες (με φόντο το εγκαταλειμμένο αναψυκτήριο) και επικοινωνιακή εκμετάλλευση του γεγονότος. Ο ρόλος της Δημοτικής αρχής δεν μπορεί να περιορίζεται στα λόγια. Από τις πράξεις κρίνεται.

Το Πάρκο ήταν και παραμένει ΚΛΕΙΣΤΟ για τους Αγρινιώτες. Με ευθύνη που επιμερίζεται σε πρώην και νυν. Αυτή είναι η πραγματικότητα την οποία κανένας δεν έχει το δικαίωμα να αλλοιώνει εκμεταλλευόμενος την παρουσία του Παναιτωλικού εκεί.

Πολύ περισσότερο κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κάνει μικρο-πολιτικά παιχνίδια σε βάρος του Συλλόγου μας και μάλιστα με τρόπο που δεν είναι ικανός να ξεγελάσει κανέναν. Όλοι γνωρίζουν πολύ καλά τι συμβαίνει και στο Πάρκο και στην πόλη…

Αντί για δηλώσεις και φθηνά πολιτικά παιχνίδια, ας φροντίσει ο Δήμος να φτιάξει το Πάρκο όπως πρέπει και αξίζει στους Δημότες του και να «μη ρίχνει στάχτη στα μάτια» του κόσμου, κρυβόμενος πίσω από την λαϊκή αποδοχή του Παναιτωλικού. Ο Παναιτωλικός σ’ αυτό το θέμα είναι μαζί με τον Αγρινιώτη πολίτη, που θέλει το Πάρκο να ξαναγίνει η «καρδιά» της πόλης.

Δείτε τις δηλώσεις του Αντιδημάρχου που προκάλεσαν την οργή της ΠΑΕ Παναιτωλικός


Κι εδώ ολόκληρο το φωτορεπορτάζ του agrinioreport.com/


ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ

Το Δημοτικό Πάρκο ήταν (και πρέπει να παραμείνει) «σήμα κατατεθέν» του Αγρινίου. Μια έκταση 54 στρεμμάτων, που το 1919 η οικογένεια Παπαστράτου διαμόρφωσε και δώρισε στην πόλη για να γίνει χώρος αναψυχής. Έγινε η «καρδιά» της πόλης τον προηγούμενο αιώνα. Τα τελευταία χρόνια έπαψε να είναι. Πολλές φορές στο παρελθόν ο Παναιτωλικός χρησιμοποιούσε για την προετοιμασία του…
Σήμερα η ομάδα μας βρέθηκε ξανά εκεί! Η πρωινή προπόνηση (με αερόβιο πρόγραμμα) πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Πάρκο Αγρινίου. Και θα ακολουθήσουν και άλλες προπονήσεις, καθώς θεωρείται από το τεχνικό επιτελείο ιδανικός χώρος για τις πρωινές προπονήσεις.
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες στον Δήμο Αγρινίου για την παραχώρησή του και για τις εργασίες που πραγματοποίησε.
Ελπίζουμε σύντομα το Δημοτικό Πάρκο να αποδοθεί στους Αγρινιώτες και να γίνει ξανά η «καρδιά» της πόλης…
Φωτο από παλιά… Διακρίνονται οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού Καλύβας, Δρόσος, Μπάθας, σε προπόνηση στο Πάρκο


Δεν υπάρχουν σχόλια: