Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Εργασίες καθαρισμού στο Παλιό Νοσοκομείο Αγρινίου - Ευχαριστίες από τη Διοίκηση του Γ.Ν. Αιτ/νίας (φωτο)


Συνεργεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Αγρινίου προχώρησαν, το πρωί , σε εργασίες καθαρισμού και περιποίησης του αύλειου χώρου του παλιού Νοσοκομείου Αγρινίου. 

Επικεφαλής των συνεργείων ήταν ο Αντιδήμαρχος Ανδρέας Καλαμπαλίκης ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Ο Δήμος Αγρινίου σε συνεργασία με την Διοίκηση του Νοσοκομείου παρενέβη με τα συνεργεία που διαθέτει προκειμένου να καθαριστεί και να ευπρεπιστεί ο χώρος.Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας κλαδέψαμε τα δένδρα και φροντίσαμε για την αποκομιδή των κλαδιών και την περιποίηση του προαύλιου».




Ευχαριστίες από τη Διοίκηση του Γ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας

Η Διοίκηση του Γ.Ν. Αιτωλ/νίας εκφράζει τις δημόσιες ευχαριστίες της στον Δήμαρχο κ. Γεώργιο Παπαναστασίου και στον Αντιδήμαρχο κ. Ανδρέα Καλαμπαλίκη, για την σημαντική συμβολή τους στον καθαρισμό και στην περιποίηση του αύλειου χώρου του παλαιού Νοσοκομείου Αγρινίου που πραγματοποιείται από σήμερα 5/7/2018 από συνεργεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου.

Θεωρούμε ότι τέτοιου είδους ενέργειες συμβάλουν τα μέγιστα στην έγκαιρη και αποτελεσματική συνεργασία Δήμου Αγρινίου και Διοίκησης του Νοσοκομείου Αγρινίου στην κατεύθυνση ευπρεπισμού, εξυγίανσης και αναβάθμισης του αύλειου χώρου του παλαιού Νοσοκομείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: