Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Αγρινίου καταγγέλλουν την μη επίλυση των προβλημάτων και προειδοποιούν για νέο κύκλο κινητοποιήσεων


Το Σωματείο Εργαζομένων της Νοσηλευτικής Μονάδας Αγρινίου (ΣΕΝΑ) εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει ότι δεν γίνεται τίποτα προς την επίλυση των προβλημάτων και προειδοποιεί για νέο κύκλο κινητοποιήσεων-διαμαρτυριών.

Στην ανακοίνωσή του τονίζει μάλιστα ότι πέρασαν τέσσερις μήνες από την τελευταία συνάντηση, έτσι ώστε να κατατεθούν εγγράφως τα προβλήματα και έκτοτε δεν έχει γίνει τίποτα προς την επίλυση τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του σωματείου αναφέρει τα εξής:

«Πέρασαν τέσσερις μήνες από την τελευταία συνάντηση που είχε το Σωματείο Εργαζομένων Νοσηλευτικής Μονάδας Αγρινίου ,για να καταθέσει εγγράφως τα θέματα-προβληματα του Νοσοκομείου μας.

Από τότε δεν έγινε ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!

Επανερχόμαστε λοιπόν και καταγγελουμε ,αυτή τη φορά τη μη υλοποίηση των θεμάτων ,αλλά και την απαξίωση που νιώθουμε πάνω στα προβλήματα που διαιωνίζονται στο Νοσοκομείο.

ΘΕΜΑΤΑ:
-Τροποποιηση Οργανισμός Νοσοκομείου.
-Μη επάρκεια Νοσηλευτικού και Διοικητικού προσωπικού.
-Υποστηριξη της Γραμματείας των Επειγόντων.
-Γραμματεια εξωτερικών και τακτικών ιατρείων.
-Λειτουργια Μαγνητικού Τομογράφου.
-Λειτουργια Φαρμακείου.
-Δυσλειτουργια των ΤΕΠ -ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ-ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ κι άλλων κλινικών…..
-Δυσλειτουργια εργαστηρίων λόγω στάσης πληρωμών επικουρικού προσωπικού.
-Κτιριακη αξιοποίηση του παλιού Νοσοκομείου.

Επειδή το καλοκαίρι που πέρασε ήταν μαρτυρικό για όλους τους εργαζόμενους, ενημερώσαμε τη διοίκηση, ότι μετά το πέρας ολίγων ημερών ,αν δεν έχουμε καμία ενημέρωση για τη λύση των προβλημάτων μας ,θα προχωρήσουμε σε κινητοποιήσεις-διαμαρτυριες».

https://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: