Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Ειρήνη Λαγούδη: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις αυτόπτη μάρτυρα που περιγράφει τη στιγμή της δολοφονίας της! (βίντεο)


Η κατάθεση του μάρτυρα που εντοπίστηκε από την εισαγγελική έρευνα αποκαλύφθηκε στην εκπομπή "Μαζί σου" σήμερα το μεσημέρι στον ΣΚΑΪ - Ο ίδιος έχει καταθέσει για τη συνάντηση της Ειρήνης στο σημείο του θανάτου της με
κάποιον οδηγό - Εκεί όμως σύμφωνα με τον μάρτυρα βρίσκονταν και άλλοι δύο άνδρες κρυμμένοι σε εγκαταλελειμμένο σπίτι - Πληροφορίες για αυτοψία και του ίδιου του εισαγγελέα στο σημείο.

Συγκλονιστικά είναι τα όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, για έναν μάρτυρα – κλειδί στην υπόθεση θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη.
Σύμφωνα με την κατάθεσή του στον εισαγγελέα -μέρος της οποίας παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Μαζί σου»- ο άνθρωπος αυτός βρέθηκε τυχαία στο σημείο που ξεψύχησε η Ειρήνη Λαγούδη. Περιέγραψε στον εισαγγελέα όλα όσα είδε με τα μάτια του και άκουσε με τα αφτιά του, την ημέρα εκείνη.

Τρεις άνδρες ήταν εκεί την ημέρα του θανάτου της Ειρήνης

Σύμφωνα με τον μάρτυρα, σε σημείο λίγο πριν από την παραλία, έφτασε ένα αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού. Λίγο αργότερα έφτασε εκεί η Ειρήνη Λαγούδη με το δικό της αυτοκίνητο. Μίλησε με τον οδηγό του πρώτο αυτοκινήτου και εκείνη συνέχισε προς την παραλία. Λίγα λεπτά αργότερα, ακολούθησε και το πρώτο αυτοκίνητο προς την παραλία.
Σύμφωνα πάντα με τον μάρτυρα κλειδί, όσο ώρα γίνονταν τα παραπάνω, βρίσκονταν κρυμμένοι σε διπλανό εγκαταλελειμμένο σπίτι, δύο άνδρες.

Το έρημο σπίτι κοντά στην παραλία

Ο άγριος καβγάς και η παρέμβαση των δύο ανδρών

Ο μάρτυρας κλειδί, είπε ότι η Ειρήνη έστησε άγριο καβγά με τον άνδρα που είχε κατέβει στην παραλία. Κάποια στιγμή, ενώ τσακώνονταν, εμφανίστηκαν οι άλλοι δύο άνδρες -που ήταν κρυμμένοι στο ακατοίκητο σπίτι- και έπιασαν την Ειρήνη από πίσω. Εκείνη, φώναζε «αφήστε με»!
Την πέταξαν μέσα στο αυτοκίνητο και αμέσως μετά, σιωπή. Οι άνδρες έφυγαν από την παραλία…
Λίγο αργότερα, ο μάρτυρας είδε καπνό από την παραλία αλλά δεν του κίνησε την περιέργεια, γιατί θεώρησε ότι κάποιος κάτι έκαιγε στην παραλία ή κάποιοι έκαιγαν ελιές, αφού η περιοχή είναι γεμάτη ελαιόδεντρα.

Η κατάθεση του μάρτυρα στον Εισαγγελέα

Μάρτυρας: Ήμουν εκεί από πάνω στο βουνό. Ένα μεγάλο αυτοκίνητο ήταν σταματημένο στην ερημιά. Στην παραλία Φωτμού.
Εισαγγελέας:  Πόση ώρα ήταν εκεί;
Μάρτυρας: Δε θυμάμαι. Ήταν πολλή ώρα εκεί αυτό το αυτοκίνητο. Λίγο αργότερα ήρθε και ένα μικρότερο αυτοκίνητο. Από μέσα βγήκε μια κοπέλα.
Εισαγγελέας: Τι έκανε;
Μάρτυρας: Περπάτησε. Πήγε κοντά στο άλλο αυτοκίνητο. Ένας άνδρας βγήκε από το μεγάλο όχημα. Η κοπέλα πήγε κοντά του. Κατάλαβα ότι γνωρίζονταν. Άρχισαν να μιλάνε. Λίγο αργότερα άκουσα φωνές. Κατάλαβα ότι τσακώνονταν. Η γυναίκα φώναζε. Αυτό μου έκανε εντύπωση και κοίταξα πιο προσεκτικά. Βρισκόμουν σε μεγάλη απόσταση.
Εισαγγελέας: Υπήρχε άλλος εκεί;
Μάρτυρας: Μέχρι εκείνη τη στιγμή όχι.Ξαφνικά όμως είδα δύο άλλους άνδρες να πλησιάζουν την κοπέλα από πίσω. Μετά κατάλαβα ότι ήταν κρυμμένοι μέσα σε ένα ακατοίκητο έρημο σπίτι εκεί κοντά. Είναι εκεί, από πάνω από την παραλία. Δεν φαίνεται από το δρόμο, δεν έχει ορατότητα. Πρέπει να το ξέρεις για να το δεις και δε φαίνεται από το δρόμο.
Εισαγγελέας: Τι έκαναν εκεί αυτοί οι δύο άνδρες;
Μάρτυρας: Κρύβονταν. Περίμεναν. Την ώρα που η κοπέλα με τον πρώτο άνδρα μίλαγαν και τσακώνονταν, αυτοί οι δύο πήγαν πίσω της. Κάτι της έκαναν. Δε μπορούσα να δω. Μετά την έβαλαν στο αυτοκίνητο και μετά από λίγο έφυγαν τρέχοντας»
Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ο μάρτυρας -που δεν είναι προστατευόμενος- έχει δεχτεί απειλές για τη ζωή του. Μάλιστα, κάποια στιγμή είχε αλλάξει την κατάθεσή του από τον φόβο του!
Οι ίδιες πληροφορίες λένε, ότι ο ίδιος ο εισαγγελέας, έχει κάνει αυτοψία στο σημείο μαζί με τον μάρτυρα – κλειδί…

Το χρονικό της πολύκροτης υπόθεσης

Πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει την υπόθεση θανάτου της 44χρονης χήρας, μητέρας τριών παιδιών, που βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι της Δευτέρας, 8 Ιανουαρίου 2018, μέσα στο αυτοκίνητό της, σε απόμερο σημείο, στη θέση Μυρτιά, στην ευρύτερη περιοχή του Θέρμου της Τριχωνίδας.
Η γυναίκα είχε εξαφανιστεί από το Σάββατο και οι έρευνες, είχαν την πιο τραγική κατάληξη… Τελικά η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της και είχε εγκαύματα στο σώμα της, κυρίως στα χέρια.
Από την πρώτη στιγμή, από την Αστυνομία υπήρχαν διαρροές για αυτοκτονία. Ένα σενάριο που όμως η οικογένεια της γυναίκας δεν έχει δεχτεί μέχρι σήμερα, παλεύοντας με όσα μέσα διαθέτει, να αποδείξει ότι ο θάνατος της Ειρήνης Λαγούδη είναι δολοφονία.
Πηγή: «Μαζί σου»

Δεν υπάρχουν σχόλια: