Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Πάτρα: Ο παπάς χώρισε ακόμα και παντρεμένες - Οι πιπεράτες αποκαλύψεις (βίντεο))


Σάλος στους εκκλησιαστικούς και όχι μόνο, κύκλους της Πάτρας από την δράση ιερέα,ο οποίος δεν διατηρεί σχέσεις με την παπαδιά και ως εκ τούτου έχει θέσει σκοπό της ζωής του… να γνωρίζει γυναίκες με στόχο την ερωτική επαφή… μέσω του facebook!

Πρόκειται για ιερέα που μπορεί στην σελίδα του στο διαδίκτυο να έχει… εικόνες και να στέλνει δημοσίως θρησκευτικού τύπου μηνύματα, αλλά αν ο Μητροπολίτης Πατρών είχε τη δυνατότητα να δει τα «κρυφά μηνύματα» στο messenger… θα έφριττε!

Ο παπάς έχει πολλές γυναίκες φίλες και σε κάποιες από αυτές… ασκεί πίεση! Προφανώς για ερωτικούς λόγους. Και ορισμένες… τις πείθει και πέφτουν στο κρεβάτι του.

Όπως έκανε προ μηνών σε μία γνωστή Πατρινή με έντονη κοινωνική δραστηριότητα, την οποία μάλιστα… την εξώθησε στο να χωρίσει με τον άνδρα της. Η ίδια είναι μητέρα ενήλικων παιδιών και ο παπάς της έταζε… λαγούς με πετραχήλια. Αντιμετώπιζε ήδη προβλήματα, είχε έντονο προβληματισμό, ψυχολογικά δεν ήταν και στα καλύτερά της, και εξωθήθηκε… στο να έρθει σε διάσταση με τον άνδρα της.

Ο ιερέας μάλιστα της έλεγε πως… θα συζήσουν (αφού δεν επιτρέπεται να ξαναπαντρευτεί), ενώ όταν ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος και η Σύνοδος άφησαν ανοιχτό το παράθυρο με πρόσφατη απόφασή τους για «δεύτερο γάμο ιερέων», τότε ο παπάς… μέχρι και γάμο της έταζε!

Την έπεισε, η γυναίκα ήρθε κοντά του, όμως σύντομα κατάλαβε ότι… κάτι δεν πήγαινε καλά! Έτσι του ζήτησε να διακόψουν και τότε… ξεκίνησε ο εφιάλτης της. Ο παπάς συνέχισε να την πιέζει και μάλιστα αφόρητα. Μέχρι σε σημείο που αναγκάστηκε να μιλήσει στον σύζυγό της, του αποκάλυψε τι συνέβαινε όσο καιρό ήταν σε διάσταση και τελικά εκείνος την βοήθησε και πλέον είναι πάλι μαζί.

Όμως ο παπάς… επιμένει να την ενοχλεί και μάλιστα με αφόρητο τρόπο. Μέχρι και σε ψυχίατρο απευθύνθηκε η γνωστή Πατρινή, προκειμένου να βοηθηθεί. Η γυναίκα έχει αποφασίσει να δράσει πιο δυναμικά αν ο ιερέας συνεχίσει. Και να αποκαλύψει στον Μητροπολίτη… όσα συμβαίνουν!

Και ένας… καψούρης!

Μεγάλο «σούσουρο» έχει γίνει σε περιοχή της Πάτρας με «θερμόαιμο» ιερέα ο οποίος φαίνεται πως έχει «καψουρευτεί» μία κυρία της γειτονιάς και της κάνει… όλα τα χατίρια! Σύμφωνα με πληροφορίες, οι περίοικοι έχουν εδώ και αρκετό καιρό αντιληφθεί τις κινήσεις του ιερέα, ο οποίος εμφανίζεται καθημερινά στην γειτονιά τους, σταθμεύει το αυτοκίνητό του κοντά στο σπίτι της «λεγάμενης», και μένει μαζί της αρκετές ώρες της ημέρας!

Μάλιστα αυτό που τους έχει προκαλέσει εντύπωση είναι ότι ο ιερέας συνεχώς της φέρνει «πεσκέσια»! «Ολόκληρες σακούλες κουβαλάει, με τρόφιμα και ποτά» μας είπε γείτονας. Και βέβαια ο «παππούλης» δεν παραλείπει και τα γλυκά!


dete.gr & Star Press

Δεν υπάρχουν σχόλια: