Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Παλικαρίσια νίκη των πιτσιρικάδων του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο, 1 - 0 τον Παναιτωλικό (βίντεο)


Στην εξ αναβολής αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδος για την 1η αγωνιστική ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε το απόγευμα στο Αγρίνιο τη νεανική ομάδα του Παναθηναϊκού.

Μετά από ένα εξαιρετικό παιχνίδι,στο οποίο οι πιτσιρικάδες του Δώνη στρίμωξαν τον Παναιτωλικό,ιδίως προς το τελευταίο ημίωρο που οι Αγρινιώτες ξέμειναν από δυνάμεις και τον νίκησαν με γκολ του Μακέντα στο 84'!!!

Ο Νίκος Βέργος κέρδισε το πέναλτι, στο 19ο λεπτό του αγώνα με τον Πασχάλη Στάικο να το εκτελεί και τον Νίκο Γιαννακόπουλο να το αποκρούει.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ


Διπλή ευκαιρία για τον Παναιτωλικό στο 30': Ο Καμαρά βγήκε τετ α τετ και πλάσαρε, ο Κότσαρης απέκρουσε και στη συνέχεια ο Ντίαζ από πλάγια θέση, δεν πλάσαρε σωστά.

Στο 84' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ: Ο Στάικος "έσκαψε" τη μπάλα στον Αποστολάκη, αυτός τη γύρισε στο πρώτο δοκάρι και ο Μακέντα με ένα εκπληκτικό πλασέ σκόραρε και 0 -1...

Οι του Παναιτωλικού πάλεψαν στα λεπτά που απέμειναν για την ισοφάριση,αλλά δεν μπορούσαν!

* Στη βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού ξεκίνησε ο Κώστας Αποστολάκης,γιος του Στράτου Αποστολάκη,που από τον Παναιτωλικό πήγε σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Παναιτωλικός: Γιαννακόπουλος, Μανά, Ντίας, Παουλο Μάρκος, Λουσέρο, Ροτσα(79' Τσιγγάρας), Μαλής, Λιάβας(65' Μπελεβώνης), Άργκους, Καμαρά, Ουίλιαν(72' Μοράρ).

Παναθηναϊκός: Κότσαρης, Πούγγουρας, Παντελάκης, Οικονόμου, Στάικος, Τζανδάρης, Θεόχαρης, Χατζηθεοδωρίδης(65' Δώνης), Αποστολάκης, Καμπετσής(68' Μακέντα), Βέργος(74' Εμμανουηλίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: