Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Στα μαύρα η Κάτω Μακρυνού για το θάνατο της Αλέκας Τσιλιγιάννη - Τι δήλωσε ο Ιατροδικαστής (φωτο)


Συγκλονισμένη είναι η μικρή κοινωνία της Κάτω Μακρυνούς από τον θάνατο της 22χρονης φοιτήτριας Αλέκας Τσιλιαγιάννη στα Χανιά της Κρήτης, όπου στις 20 Σεπτεμβρίου βρέθηκε αναίσθητη σε ασανσέρ ξενοδοχείου στην περιοχή του Ακρωτηρίου, όπου έκανε την πρακτική της εξάσκηση.

Ο ιατροδικαστής ολοκλήρωσε πριν από λίγη ώρα την νεκροψία - νεκροτομή στη σορό της άτυχης Αλέκας. Σύμφωνα με όσα μας μετέφερε, ο θάνατός της οφείλεται σε εγκεφαλική ανοξία, αποκλείοντας το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Συγγενείς και φίλοι στην Κάτω Μακρυνού Αγρινίου έχουν μεταφέρει και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα συναισθήματα θλίψης και οδύνης που τους διακατέχουν, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια και την συμπαράστασή τους στην οικογένεια της γλυκιάς Αλέκας.

Η ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Χανίων

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Χανίων και το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Χανίων εκφράζουν την θλίψη τους έπειτα από την είδηση του θανάτου της 22χρονης συναδέλφισσας που έδινε μάχη για την ζωή της μετά από ανακοπή που υπέστη σε ασανσέρ ξενοδοχείου στο Ακρωτήρι όπου έκανε την πρακτική της. Αναμένουμε από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς να ρίξουν φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της κοπέλας. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσης.

Όλο το ρεπορτάζ στην εφημερίδα «Συνείδηση» αύριο
tsiligianni-aleka (5)
tsiligianni-aleka (1)
tsiligianni-aleka (2)
tsiligianni-aleka (3)
tsiligianni-aleka (4)

Δεν υπάρχουν σχόλια: