Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Οικογένεια Τσίτσικα στη «Σ»: «Δεν μας αγγίζουν φήμες και διαρροές»

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών για τις συνθήκες θανάτου του άτυχου 49χρονου στο ορεινό Θέρμο

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης και βαρύ πένθους, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, τον 49χρονο Αγρινιώτη επαγγελματία, πατέρα δύο
παιδιών, Δημήτρη Τσίτσικα, που βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο τζιπ που οδηγούσε, την Τρίτη του Πάσχα 10 Απριλίου, κοντά στην Αμβρακιά στο ορεινό Θέρμο.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο αγαπημένος τους Δημήτρης δεν είναι πια μαζί τους. Εν τω μεταξύ οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και στρέφονται κυρίως ως προς το ενδεχόμενο του θανατηφόρου τροχαίου, κάτι που εξάλλου «έβλεπαν» από την αρχή ως επικρατέστερη εκδοχή.

Υπενθυμίζουμε ότι το υγραεριοκίνητο τζιπ προσέκρουσε στα βράχια, στην αριστερή πλευρά του δρόμου και εν συνεχεία, ντεραπάρισε δεξιά, με αποτέλεσμα ο άτυχος οδηγός να εγκλωβιστεί και να βρει μαρτυρικό θάνατο.

Την ίδια στιγμή, η «Σ» επικοινώνησε με την οικογένεια του άτυχου 49χρονου. Ξάδελφος του Δημήτρη Τσίτσικα, ο οποίος εξουσιοδοτήθηκε να μας μιλήσει, μετέφερε μέσω της «Σ» την απόλυτη εμπιστοσύνη της οικογένειας για το έργο των αρμόδιων Αρχών, λέγοντας παράλληλα ότι δεν τους αγγίζει καμία φήμη από όσες ακούγονται και καμία διαρροή.

«Σας μεταφέρω την απόλυτη εμπιστοσύνη της οικογένειας στη δουλειά και στο έργο των Αρχών. Αναμένουμε το σχετικό πόρισμα. Καμία φήμη και κανένα σενάριο από την άλλη δεν μας αγγίζει» δήλωσε εξάδελφος του 49χρονου.

Παραμένει άγνωστο ωστόσο αν η φωτιά στο όχημα προκλήθηκε όταν βρισκόταν εν κινήσει ή από την πρόσκρουση, κάτι που θα δείξει η πραγματογνωμοσύνη (πόρισμα) της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Νίκος Αγγελόπουλος για την εφημερίδα «Συνείδηση»

Δεν υπάρχουν σχόλια: