Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Σύσκεψη των κατοίκων του Ζευγαρακίου - Ζητούν άμεσες παρεμβάσεις (φωτο)


Συνέλευση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Ζευγαράκι Αγρινίου υπό την παρουσία εκατοντάδων κατοίκων της περιοχής, των Αντιπεριφερειαρχών Χριστίνας Σταρακά και Γιάννη Λύτρα, του Αντιδημάρχου Αγρινίου Κώστα Καλαντζή και του ΓΓ του Δήμου Δημήτρη Τζιώλη.

Συντονιστής της σύσκεψης και αυτός που έλαβε την πρωτοβουλία για την διεξαγωγή της ήταν ο Πρόεδρος του Ζευγαρακίου Θεόδωρος Παπαδόπουλος.

Οι κάτοικοι εξέφρασαν τα παράπονά τους, όπως η μη καταβολή του βοηθήματος των 570 ευρώ, των 5.000 και 7.000 ευρώ αντιστοίχως για τις οικίες και τις επιχειρήσεις που επλήγησαν, την οριοθέτηση της περιοχής που επλήγη, αλλά και την μοριοδότηση των μαθητών που προετοιμάζονται για τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Οι αρμόδιοι έγιναν δέκτες παραπόνων που σχετίζονται με τον καθαρισμό των ρεμάτων, την απομάκρυνση των μπαζών και των φερτών υλικών από τα χωράφια και κυρίως της οριοθέτησης χείμαρρων και ρεμάτων

Το «ραντεβού» των κατοίκων της περιοχής του Ζευγαρακίου με τους φορείς ανανεώθηκε εκ νέου στο ενδεχόμενο καθυστερήσεων για τις αποζημιώσεις, καθώς σύμφωνα με τους εκπροσώπους του Δήμου Αγρινίου εκκρεμεί μόνο η δέσμευση των χρημάτων για την καταβολή τους στους πληγέντες.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, όπως αποκαλύφθηκε στην σημερινή σύσκεψη, προχωρά τις διαδικασίες για την δημοπράτηση του δρόμου στην Κλεισούρα, όπως επίσης και της άλλης παρέμβασης ύψους 2,2 εκατ. Ευρώ.
siskepsi5
siskepsi3
siskepsi2
siskepsi4
siskepsi6
http://sinidisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: