Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Αστυνομική επιχείρηση: Συλλήψεις σε Θέρμο, Αγρίνιο, Βόνιτσα και Μύτικα


Μια ακόμη αστυνομική επιχείρηση έγινε το πρωί από υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας στην περιοχή ευθύνης της και έγιναν συλλήψεις για διάφορες παραβάσεις.

Αναλυτικά, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου – Βόνιτσας, συνέλαβαν μια 37χρονη που δεν είχε προχωρήσει στην ανανέωση άδειας κατοχής κυνηγετικού όπλου και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Λευκάδας.

Από το Αστυνομικό Τμήμα του Θέρμου, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 50χρονο σε Τοπική Κοινότητα αφού διαπιστώθηκε πως είχε προχωρήσει σε ρευματοκλοπή. Συγκεκριμένα, είχε παρανόμως επανασυνδέσει το ρεύμα στην οικία του αν και ο ΔΕΔΔΗΕ είχε προχωρήσει σε διακοπή από τις 13 Σεπτεμβρίου του 2017. Ο 50χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών του Αγρινίου

Στο Αγρίνιο, συνελήφθη ένας 53χρονος, από αστυνομικούς της Ασφάλειας, μιας και σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πλημμελειοδικείου Αγρινίου, για παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου, συνελήφθη ένας 38χροπνος που εργάζονταν σε περίπτερο, χωρίς να έχει πιστοποιητικό υγείας.

Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ στην Βόνιτσα, συνέλαβαν έναν 43χρονο Αλβανό που βρίσκονταν παράνομα στη χώρα. Για τον ίδιο λόγο, έγιναν ακόμη δυο συλλήψεις Αλβανών στην Ιόνια οδό, στο ύψος της Ρίγανης, ηλικίας 52 και 24 ετών.

Τέλος στην περιοχή του Αγρινίου, έγιναν τέσσερις συλλήψεις οδηγών που δεν διέθεταν άδεια ικανότητας οδήγησης. Πρόκειται για έναν 23χρονο και έναν 24χρονο, που οδηγούσαν αυτοκίνητο χωρίς δίπλωμα και έναν 21χρονο και έναν 55χρονο που οδηγούσαν δίκυκλα χωρίς δίπλωμα.

Για τον ίδιο λόγο συνελήφθη ένας 52χρονος στην επαρχιακή οδό Μύτικα – Αστακού, στο ύψος της Παλιόβαρκας, που οδηγούσε δίκυκλο χωρίς δίπλωμα.
http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: