Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Φαρ Ουέστ στο Κοπανάκι: Πυροβολισμοί στην πλατεία του χωριού - Εξι τραυματίες


Σκηνικό βγαλμένο από ταινίες γουέστερν εκτυλίχθηκε χθες το απόγευμα, λίγο πριν από τις 5μ.μ., σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Κοπανάκι Τριφυλίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Patrisnews, ένα φραστικό επεισόδιο μεταξύ ενός Ρομά και ενός θαμώνα του καταστήματος, το οποίο ξεκίνησε από άγνωστη ως τώρα αιτία, εξελίχθηκε σε μικροσυμπλοκή, η οποία έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Ωστόσο, ο ένας από τους δύο πρωταγωνιστές του επεισοδίου έφυγε από κατάστημα αλλά επέστρεψε… δριμύτερος, καθώς βγήκε από το αυτοκίνητό του κρατώντας καραμπίνα και πλησίασε προς το κατάστημα, ενώ λίγο πιο πίσω ακολουθούσε ο αδελφός του με το δικό του αυτοκίνητο, επίσης οπλισμένος.

Τα δύο αδέλφια άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως μπροστά από την πόρτα του καταστήματος, διαλύοντας την τζαμαρία και προκαλώντας πανικό στους θαμώνες, οι οποίοι μαζί με τον ιδιοκτήτη έφυγαν από την πίσω πόρτα για να γλιτώσουν.

Ωστόσο, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τραυματισμό τουλάχιστον πέντε ατόμων, εκ των οποίων οι δύο έχουν σοβαρά τραύματα, ο ένας στο πόδι και ο άλλος στο μάτι.

Το «Φαρ Ουέστ» σκηνικό όμως δεν είχε τελειώσει εκεί, αφού σύμφωνα με όσα τόνισαν στο Patrisnews αυτόπτες μάρτυρες, το ένα από τα δύο αδέλφια Ρομά μπήκε στο αυτοκίνητό του και επιχείρησε να χτυπήσει όσους είχαν βγει από το κατάστημα, αλλά την ώρα που έκανε όπισθεν φέρεται να παρέσυρε τον αδελφό του και να τον τραυμάτισε!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έξι συνολικά τραυματίες διακομίστηκαν αρχικά στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας. Για τους τέσσερις εξ αυτών κρίθηκε επιβεβλημένη η διακομιδή τους στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, ενώ τουλάχιστον ένας διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τριπόλεως.

Οι δύο σοβαρά τραυματίες (σε πόδι και μάτι) αναμένεται σήμερα να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση.

Στο Νοσοκομείο Καλαμάτας έχει σημάνει «συναγερμός» και ήδη από χθες το βράδυ ισχυρή αστυνομική δύναμη επιτηρεί το ίδρυμα υπό τον φόβο να εκδηλωθεί «βεντέτα».
http://www.patrisnews.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: