Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

Σίφουνας η Ξάνθη ισοπέδωσε τον Παναιτωλικό,1-3 μέσα στο Αγρίνιο (φωτο)


Στην κυριολεξία σαν σίφουνας πέρασε η Ξάνθη σήμερα το μεσημέρι από το Αγρίνιο,στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής,σκορπίζοντας στους πέντε ανέμους την προσμονή των οπαδών του Παναιτωλικού για... ανάσταση της ομάδας των.

Για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική ο Παναιτωλικός γέμισε πίκρα και απογοήτευση τους Αγρινιώτες φιλάθλους,αφού έχασε και πάλι στην έδρα του και μάλιστα με βαρύ σκορ.

Πριν καλά καλά συμπληρωθεί το 8ο λεπτό του αγώνα η Ξάνθη είχε ήδη πετύχει δύο γκολ με τον Μπρίτο κι όταν οι παίκτες του Παναιτωλικού άρχισαν να καταλαβαίνουν που βρίσκονται και τι γίνεται έφαγαν και το τρίτο από τον Γεντρίσε!

Στο 3' το 0-1 για την Ξάνθη:Ο Λόπες έχασε τη μπάλα από τον Τριάδη σχεδόν στο κέντρο του γηπέδου,ο οποίος έδωσε δεξιά στον Λουσέρο, ο Γεντρίσεκ άφησε στον Μπρίτο, ο οποίος σκόραρε με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Στο 8' το 0-2 για την Ξάνθη:Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Μπρίτο, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Κυριακίδη.

Στο 36' κι άλλο γκολ και 0-3 για την Ξάνθη:Ο Μπρίτο έκανε το γύρισμα από αριστερά, ο Γεντρίσεκ έκανε κοντρόλ, σούταρε με το αριστερό και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα....

Λήξη ημιχρόνου με το πολύ βαρύ 0-3 και το ηθικό πεσμένο στα τάρταρα για τους Αγρινιώτες...

Με τους Μάρκος Πάουλο και Ντάνι Μπεχαράνο αντί των Λόπες και Μπράβο κατέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός σε μια προσπάθεια του Μάκη Χάβου να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα και να σώσει τουλάχιστον την ομάδα του από διασυρμό.

Η είσοδος των Μάρκος Πάουλο και Μπεχαράνο αποδείχτηκε ευεργετική με τον Παναιτωλικό να ξεκινάει δυνατά,αλλά από τη μία η πολύ καλή απόδοση του τερματοφύλακα της Ξάνθης Ζίβκοβιτς και από την άλλη ο τραυματισμός και η αποχώρηση του Μόρα "φρέναραν" τις προσπάθειες των γηπεδούχων.

Τα λεπτά κυλούσαν,η Ξάνθη κρατούσε άνετα το προβάδισμα των τριών γκολ,ενώ τα πόδια των παικτών του Παναιτωλικού βάραιναν ολοένα και περισσότερο,οι οποίοι αν και είχαν την κατοχή της  μπάλας διαρκώς δεν μπορούσαν να σκοράρουν.

Αντίθετα η Ξάνθη στο 83' θα μπορούσε να πετύχει κι άλλο γκολ,όταν ο Μπρίτο δέχτηκε δώρο από τον Χαντάκια,αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Κυριακίδη.

Στο 88' το γκολ της τιμής για τον Παναιτωλικό:Ο Ντίας πέρασε στον Μαζουρέκ και αυτός με σουτ μέσα από την περιοχή και δεξιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μειώνοντας σε 1-3...

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μ. Χάβος): Κυριακίδης, Μύγας, Μιχάι, Μόρας(60' λ.τ. Χαντάκιας), Μαρινάκης, Μπράβο(46' Μπεχαράνο), Λόπες(46' Πάουλο), Μαζουρέκ, Ρόσα, Ντίας, Μοράρ.

ΞΑΝΘΗ (Μ. Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Σβάρνας, Λισγάρας, Κασάδο, Λουσέρο, Ντε Λούκας, Μεχία(69' Μελιόπουλος), Μπρίτο(85' λ.τ. Κίκε), Γεντρίσεκ(78' Ρότσε), Τριάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: