Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

Τραγωδία στη ΖΑΚΥΝΘΟ: Δύο νέοι νεκροί και μία κοπέλα σε κρίσιμη κατάσταση από τροχαίο


Ανείπωτη είναι η τραγωδία που βυθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία της Ζακύνθου και είχε ως αποτέλεσμα δυο νεκρούς και μια σοβαρά τραυματία.

Όλα έγιναν σήμερα (Σάββατο 04.11.2017) λίγο μετά τις 3 τα
ξημερώματα στην περιοχή Αγίου Δημητρίου (θέση Πλακάκι/Κομιντόρο), κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο δύο νεαρών -του 31χρονου Γ.Μ. και του 33χρονου Σ.Μ. κάτοικοι εν ζωή Σκουλικάδου και πόλης αντίστοιχα- που ήταν στο ΙΧ ενώ η τρίτη συνεπιβάτης, 24 ετών, μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη στο Γενικο Νοσοκομείο Ζακύνθου όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση λόγω των σοβαρών και πολλαπλών τραυμάτων που έφερε για να σταθεροποιηθεί η κατάστασή της και ακολούθως ζητήθηκε η αεροδιακομιδή της από το νησί σε ΜΕΘ στο Ρίο.

«Ήταν μια νέα γυναίκα. Ένα πολύ βαρύ τροχαίο, πολυτραυματίας, με αιμορραγία στον θώρακα, στην κοιλιά με πολλά κατάγματα στα οστά. Χειρουργήθηκε. Αντιμετωπίστηκε από χειρουργούς, αναισθησιολόγους και ορθοπεδικούς του νοσοκομείου μας. Έχει σταθεροποιηθεί και αυτή τη στιγμή έχει αεροδιακομιστεί για να νοσηλευτεί σε ΜΕΘ του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο», δήλωσε ο Διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής Παυλος Καψαμπέλης, επισημαίνοντας ότι έγινε το ανθρωπίνως δυνατό για να σταθεροποιηθεί η κατάσταση πριν διακομιστεί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αυτοπτών μαρτύρων το ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο ερχόταν από το Σκουλικάδο με κατεύθυνση την πόλη, όταν στο προαναφερόμενο σημείο και κάτω από αδιευκρίνιστες αιτίες εξετράπη της πορείας του προσέκρουσε σε υπόστεγο παλιού παντοπωλείου και από εκεί έφυγε στο αντίθετο ρεύμα.

Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του θανατηφόρου δυστυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Ζακύνθου.

Η εφημερίδα μας εκφράζει στους οικείους των δυο νέων που ανήκουν σε γνωστές επιχειρηματικές οικογένειες της Ζακύνθου τα θερμά της συλλυπητήρια. Επίσης, ευχές για ταχεία ανάρρωση στην οικογένεια της 24χρονης συμπολίτισσάς μας.
http://imerazante.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: