Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Τα αποτελέσματα της νεκροψίας θα λύσουν το μυστήριο για το θάνατο της 44χρονης μητέρας!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το φιάσκο με τη δολοφονία του δάσκαλου Νίκου Μέντζου είναι ακόμα φρέσκο και οι δολοφόνοι του ελεύθεροι

Το αποτέλεσμα της νεκροτομής που θα διενεργηθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας, αναμένεται να δώσει απαντήσεις στα αίτια του θανάτου της 44χρονης, η οποία βρέθηκε νεκρή χθες το μεσημέρι στη λίμνη Τριχωνίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα, η οποία είχε εξαφανιστεί από το περασμένο Σάββατο, βρέθηκε νεκρή από πυροσβέστες στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου της, ενώ στα χέρια και στο πρόσωπο έφερε κάποια εγκαύματα.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε μπιτόνι με εύφλεκτο υλικό, ενώ στο εσωτερικό του οχήματος υπάρχουν φθορές, που έχουν προκληθεί από φωτιά, καθώς και το κινητό της τηλέφωνο.

Από την επιτόπια αυτοψία πάντως στο σημείο όπου βρέθηκε στο Πετροχώρι η σορός της άτυχης 44χρονης δεν φαίνεται να προκύπτει εγκληματική ενέργεια.

Έρευνες για το θάνατο της 44χρονης διενεργούν αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρίνιου, σε συνεργασία με το τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου.

Τα μέχρι στιγμής στοιχεία και οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή συγκλίνουν στην κατεύθυνση της αυτοχειρίας, γεγονός όμως που οι συγγενείς της 44χρονης αρνούνται πεισματικά να δεχτούν, αφού όπως υποστηρίζουν η Ειρήνη δεν είχε κανένα λόγο να δώσει τέλος στη ζωή της αφήνοντας ορφανά τα τρία της παιδιά.

Η 44χρονη μητέρα από την Κατοχή Οινιάδων του δήμου Μεσολογγίου, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να είχε συνάψει σχέση με έναν γιατρό, ο οποίος της είχε πει πρόσφατα να χωρίσουν. Εκείνη σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του πριν εξαφανιστεί ανήμερα των Φώτων, φέρεται να του είχε διαμηνύσει πως εάν επέμεινε στην απόφασή του για το χωρισμό εκείνη θα έβαζε τέλος στη ζωή της.

Πληροφορίες του sinidisi.gr πάντως αναφέρουν ότι η οικογένεια της 44χρονος θα ορίσει τεχνικό σύμβουλο, κάτι που σημαίνει ότι τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής καθυστερήσουν να γνωστοποιηθούν κατά ένα 24ωρο.

http://sinidisi.gr/

Σημείωση Γηγενή Αγρινιώτη:ΠΡΟΣΟΧΗ: Το φιάσκο με τη δολοφονία του δάσκαλου Νίκου Μέντζου είναι ακόμα φρέσκο και οι δολοφόνοι του ελεύθεροι

Δεν υπάρχουν σχόλια: