Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Ο Πανιώνιος νίκησε 3 - 0 το φάντασμα του Παναιτωλικού (φωτο)


Ο Παναιτωλικός φιλοξενήθηκε σήμερα το απόγευμα στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League,όπου φιλοδωρήθηκε από πολύ νωρίς με δύο γκολ και λίγο μετά ήρθε κι ένα ακόμα για να τελειώσει το ματς πριν καν αρχίσει.


Με το καλησπέρα στο 5' οι Νεοσμυρνιώτες,που έπιασαν στον ύπνο τους ελλιπείς Αγρινιώτες,βρέθηκαν να προηγούνται με 2 - 0!

Μόλις στο 2'το 1-0 για τον Πανιώνιο με τον Μασούρα: Πλήρης αιφνιδιασμός της άμυνας του Παναιτωλικού από το πανέμορφο κόρνερ του Σπιριντόνοβιτς,σουτ από κοντά του Μασούρα και 1-0!

Στο 5' δεύτερο γκολ για τον Πανιώνιο με τον Κόρμπο: Πλάγιο για τους "κυανέρυθρους", ολομόναχος ο Οικονομίδης έδωσε την ασίστ στον αρχηγό του με την άμυνα του Παναιτωλικού να "πετάει" και... 2-0.

Κι ενώ όλος ο Παναιτωλικός πελαγοδρομούσε ο Πανιώνιος πέτυχε και τρίτο γκολ πριν συμπληρωθεί το ημίωρο του παιχνιδιού!

Στο 27' έκανε το 3-0 ο Πανιώνιος με τον Ντουρμισάι: Ο Οικονομίδης σούταρε από μακριά,ο Κυριακίδης απέκρουσε και από πολύ κοντά ο αμαρκάριστος Ντουρμισάι έκανε τρία τα γκολ της ομάδας του.

Πανωλεθρία για την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα,που έμοιαζε σκιά του εαυτού της στο πρώτο ημίχρονο,αφού μπροστά ήταν άκαπνη και πίσω.... αεράμυνα,με αποτέλεσμα κάθε επίθεση των γηπεδούχων να μυρίζει γκολ....

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησαν το δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες με τον Παναιτωλικό να προσπαθεί να διορθώσει όλα τα στραβά του πρώτου μέρους,αλλά το σκορ ήταν ήδη 3 - 0....

Ο Πανιώνιος έδειχνε να αρκείται στα τρία γκολ και να παραχωρεί χώρο στον Παναιτωλικό,τα λεπτά κυλούσαν χωρίς να συμβαίνει κάτι ενδιαφέρον στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης,αλλά και από τους πάγκους(ιδίως των φιλοξενουμένων) καμία κίνηση για να "ταράξουν" λίγο τα νερά.
Ο πολύ καλός Οικονομίδης αντικαταστάθηκε στο 67'

Στο 57' η πρώτη επαφή του Παναιτωλικού με την αντίπαλη εστία,όταν ο Μανά με ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή και σούταρε για να μπλοκάρει ο γκολκήπερ του Πανιωνίου.

Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων "όργωναν" το κέντρο του γηπέδου,αλλά για κάποιο λόγο έμεναν μακρυά από την αντίπαλη περιοχή!

Μετά τις δύο αλλαγές,από μία εκατέρωθεν,ζεστάθηκαν λίγο οι επιθετικοί με τον Παναιτωλικό να κερδίζει δύο κόρνερ στη σειρά και τον Πανιώνιο να χάνει μεγάλη ευκαιρία για το 4-0.

Στο 72' τεράστια χαμένη ευκαιρία για τον Πανιώνιο: Οι Νεοσμυρνιώτες βγήκαν στην κόντρα, ο Σπιριντόνοβιτς βρέθηκε μόνος με τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού, αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε πάνω από την εστία του Κυριακίδη.

Στο 77' συγκρούστηκαν κεφάλι με κεφάλι ο Κόρμπος και ο Λουσέρο και αποχώρησαν τραυματίες.

Τα τρία γκολ του πρώτου ημιώρου ήταν αρκετά για τον Πανιώνιο να κερδίσει το φάντασμα του Παναιτωλικού

Ο Παναιτωλικός απόψε έχασε χωρίς να δώσει μάχη,ενώ από την επόμενη αγωνιστική αρχίζει ένα σερί αγώνων με όλους τους μεγάλους και ο... Θεός βοηθός!

Πανιώνιος (Ζοζέ Ανιγκό): Κότνικ, Μπανανά, Κούρντι, Κεϊτά, Κότσιτς, Κόρμπος(79' λ.τ. Άλμπεργκ), Οικονομίδης(67' Πιρίς), Μασούρας(82' Καμαρά), Σπιριντόνοβιτς, Ντομίνγκες, Ντουρμισάι.

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Ρότσα, Μάζουρεκ(87' Βασιλούδης), Άργκους, Λιάβας(70' Βακράκος), Μαρινάκης, Μαλής, Λουσέρο(79' λ.τ. Τσοκάνης), Ντίας, Μπαρμπόσα, Μανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: