Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Σοκ στην Πάλαιρο: 25χρονος Άγγλος έπεσε από μπαλκόνι και σκοτώθηκε!


Ήταν λίγο μετά τις 7 σήμερα το πρωί, όταν πολίτης, εντόπισε το πτώμα ενός νεαρού άνδρα, στην περιοχή της Παλαίρου, του Δήμου Ακτίου - Βόνιτσας. 

Ο λόγος για έναν 25χρονο Άγγλο εργαζόμενο ξενοδοχειακής μονάδας, από τον περασμένο Μάιο, ο οποίος έπεσε -υπό αδιευκρίνιστες για την ώρα συνθήκες- από το μπαλκόνι 1ου ορόφου (περίπου από ύψος τεσσάρων μέτρων) επιχείρησης ενοικιαζόμενων δωματίων στα οποία διέμενε με συμπατριώτες του, επίσης εργαζόμενους στην περιοχή της Παλαίρου.

Στην Αστυνομία σήμανε συναγερμός, ενώ η σορός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λευκάδας και από εκεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Στο σημείο βρέθηκε ως επικεφαλής της έρευνας με κλιμάκιο της Ασφάλειας Αγρινίου, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας, Ταξίαρχος Δημήτρης Παπαευθυμίου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του sinidisi.gr χθες, έλαβε χώρα αποχαιρετιστήριο πάρτι για τη λήξη της σεζόν, κατά το οποίο ο 25χρονος κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Τα στοιχεία που έχει μέχρι στιγμής συλλέξει η Αστυνομία, αποκλείουν τα σενάρια της εγκληματικής ενέργειας και της αυτοκτονίας και οδηγούν στο συμπέρασμα του ατυχήματος. Η προανάκριση συνεχίζεται από το Α.Τ. Ακτίου – Βόνιτσας.
http://sinidisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: