Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Βασανιστικά ερωτήματα για τον θάνατο της Μαρίας Ιατρού: «Βρείτε τον δολοφόνο» (βίντεο)

Ο σύζυγός της υποστηρίζει ότι κάποιος σκότωσε τη γυναίκα του

Να ανοίξει ξανά η υπόθεση του θανάτου της συζύγου του, Μαίρης Ιατρού ζητά ο σύζυγός της, μέσω της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», υποστηρίζοντας ότι η μητέρα των παιδιών του δολοφονήθηκε.

Τα ερωτήματα που βασανίζουν τον ίδιο και τα τέσσερα παιδιά του είναι πολλά.

Γιατί για παράδειγμα υπήρχε χτύπημα στο μπροστινό αριστερό φτερό του αυτοκινήτου της Μαίρης και γιατί ο άνθρωπος που βρήκε την πινακίδα του αυτοκινήτου, κατέθεσε ότι την βρήκε στις 29 Απριλίου 2017 μετά τις 13:30, ενώ άλλος μάρτυρας είπε ότι την είχε πολλές ημέρες νωρίτερα;

Μυστήριο επίσης είναι για τον σύζυγο της γυναίκας τι συνέβη στις δύο ώρες που μεσολάβησαν από την ώρα που πέρασε τα διόδια μέχρι το σημείο που βρέθηκε νεκρή, ενώ αφήνει να εννοηθεί ότι τόσο μια φίλη της γυναίκας του, όσο και το συγγενικό πρόσωπο, στο σπίτι του οποίου κατευθυνόταν η γυναίκα κάτι κρύβουν.

Ο σύζυγος της Μαίρης Ιατρού δεν αποκλείει επίσης το κίνητρο της δολοφονίας της να ήταν σεξουαλικό, ενώ όπως τόνισε στην εκπομπή χρωστάει στα παιδιά του να βρει τις απαντήσεις που τα βασανίζουν για τις συνθήκες θανάτου της μητέρας τους.

Στις φήμες μάλιστα που κυκλοφορούν από τη μέρα του θανάτου της και οι οποίες ήθελαν το ζευγάρι να μην είχε καλές σχέσεις τον τελευταίο καιρό, ο σύζυγος της Μαίρης Ιατρού, δήλωσε ότι ήταν πάρα πολύ καλά μαζί και ποτέ η σύζυγός του δεν του είχε ζητήσει διαζύγιο.

Όσο για τη μαρτυρία γυναίκας που φέρεται να εμπλέκει τον ίδιο στον θάνατο της συζύγου του, είπε ότι η γυναίκα αυτή δεν εμφανίστηκε ποτέ να δώσει επίσημη κατάθεση και ότι ο ίδιος είναι παρών για να ψάξει τι ακριβώς συνέβη τη μοιραία νύχτα.

Η άτυχη Μαρία, μητέρα τεσσάρων παιδιών, έφυγε από το σπίτι της στο Λουτράκι τον Απρίλιο του 2017 για να πάει να περάσει λίγες μέρες σε συγγενικό της πρόσωπο στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας.

Από τότε τα ίχνη της χάθηκαν και ο σύζυγός της ξεκίνησε αγωνιώδεις έρευνες, δίχως αποτέλεσμα. Δώδεκα μέρες μετά η 36χρονη εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, που είχε κάνει βουτιά στη θάλασσα. Το αυτοκίνητο βρέθηκε σε βάθος περίπου 30 μέτρων από την ακτή, στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου, 3 χιλιόμετρα έξω από την Αμφιλοχία. Ήταν δεμένη με τη ζώνη ασφαλείας στη θέση του οδηγού.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" στο STAR

Δεν υπάρχουν σχόλια: