Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννενα 1-0 στο σημερινό φιλικό


Νικητής ο Παναιτωλικός με 1-0 στο φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα,που έγινε σήμερα το μεσημέρι στο Αγρίνιο για φιλανθρωπικούς σκοπούς.Το γκολ πέτυχε ο Μπουμάλ στο 66' με χτύπημα φάουλ.

Πολύ θετικό το τεστ για τους παίκτες που αγωνίστικαν από πλευράς Παναιτωλικού,αμφιβάλουμε όμως αν επετεύχθη ο σκοπός του αγώνα καθώς τα έσοδα από τα εισιτήρια πρόκειται να διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση 2 παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της ομάδα μας,των Γιώργου Κετσιλή και Μιχάλη Γλυκοκάλαμου.Το γήπεδο ήταν άδειο και μόλις και μετά βίας οι θεατές ξεπερνούσαν τους 500!

Θετικό το τεστ για Παναιτωλικό
Με γκολ που σημείωσε στο 66’ με εκτέλεση φάουλ ο Ολιβιέ Μπουμάλ, ο Παναιτωλικός νίκησε 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα σε φιλικό παιχνίδι στο Αγρίνιο. Πριν την έναρξη του αγώνα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Φώτης Κωστούλας πρόσφερε αναμνηστική φανέλα της ομάδας στον Μιχάλη Γλυκοκάλαμο και τον Γιώργο Κετσιλή, για την οικονομική ενίσχυση των οποίων διατέθηκαν τα έσοδα του αγώνα.

Το παιχνίδι μπορεί να χαρακτηριστεί ένα πολύ καλό τεστ για τον Μπάμπη Τεννέ και τους παίχτες του ενόψει της δύσκολης συνέχειας που περιμένει τον Παναιτωλικό στη Superleague.

Ο Παναιτωλικός ήταν η ομάδα που πήρε στα σοβαρά το φιλικό παιχνίδι , αν και αγωνίστηκε χωρίς αρκετά βασικά του στελέχη κατάφερε κατά διαστήματα αν όχι να εντυπωσιάσει αλλά τουλάχιστον να παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο , μη επιτρέποντας στον ΠΑΣ να δείξει κάποια καλά στοιχεία , αν και ο κ.Ντεμόλ κατέβασε την καλή του ενδεκάδα.

Από τον Παναιτωλικό ξεχώρισαν οι Μουμίν-Μεζάκ που μοιράζονται τον τίτλο του MVP της αναμέτρησης. Ο πρώτος με πολύ πάθος στις μονομαχίες , με ατέλειωτα χιλιόμετρα αλλά βοήθεια στην επιθετική ανάπτυξη έκανε μια πολύ ώριμη εμφάνιση , ενώ ο Μεζάκ από την άλλη έδειξε στοιχεία που δεν έχουμε δει ακόμη σε επίσημο παιχνίδι , και σίγουρα έδειξε ότι σιγά-σιγά αρχίζει να προσαρμόζεται στην Ελληνική πραγματικότητα και να δείχνει τα στοιχεία που τον έκαναν γνωστό σε Αγγλία και Γαλλία.

Πολύ θετικός και ο Μπαμόγκο για ένα ημίχρονο που αγωνίστηκε ως δεξιός μεσοεπιθετικός (πιο πολύ επιθετικός) και έδειξε πως θέλει ακόμη το χρόνο του για να φανερώσει τις ποδοσφαιρικές αρετές του.

Τέλος άλλο ένα καλό παιχνίδι πρόσθεσε ο Μπουμάλ που είχε πολύ όρεξη και πέτυχε και το νικητήριο γκολ της αναμέτρησης με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ. Πάντως δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποιος από τους παίχτες του Παναιτωλικού υστέρησε , όμως οι προαναφερθέντες ήταν αυτοί που ξεχώρισαν.

Αξιοσημείωτο επίσης είναι το γεγονός ότι ντεμπούτο με την ομάδα του Παναιτωλικού έστω και σε φιλικό ματς , έκανε ο νεαρός και πολύ ελπιδοφόρος τερματοφύλακας της Κ20 Τσάπαλος αλλά και ο Καπνόπουλος που ήρθε με ελεύθερη μεταγραφή από την Καβάλα.

*Τα προβλήματα που υπάρχουν στον ΠΑΣ με την κόντρα του Ντεμόλ με ορισμένους παίχτες φαίνεται ότι επηρεάζει πάρα πολύ την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Το φιλμ του αγώνα και το γκολ του Μπουμάλ εδώ

Οι συνθέσεις:
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τσενάμο (86’ Τσάπαλος), Κουτρομάνος (61’ Ετζενγκέλε), Γκόλιας, Αναστασιάδης (61’ Κούσας), Μουμίν (82’ Καπνόπουλος), Μπουμάλ (74’ Σέγε), Πασάς, Μεζάκ, Παλαιολόγος, Μπαμόγκο (74’ Παππάς), Σιόντης (46’ Ρότσα).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κηπουρός (46’ Φεργκούς), Κώτσιος (46’ Σκαρντοβέλι), Πάντος, Μιχαήλ, Κυριάκος (83’ Τσάνης), Τζημόπουλος, Μπεσέρα (61’ Σκούφαλης), Ντε Βινσέντι (61’ Γεωργίου), Κεϊτά, Ζαϊρί (83’ Οικονόμου), Μπακαγιόκο Μ. (61’ Κουέβας).
http://allsportsagrinio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: