Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Πύλη εξόδου λαθρομεταναστών οι παραλίες του Αστακού

Σύμφωνα με σημερινό δελτίο τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας τα παράλια του Αστακού χρησιμοποιεί κύκλωμα παράνομης διακίνησης μεταναστών για την προώθησή τους από κει με πλωτά μέσα στην Ιταλία..Χτες το βράδυ στα διόδια της Ελευσίνας κατασχέθηκαν δύο φορτηγά και συνελήφθησαν 60 λαθρομετανάστες κι ένας Σύριος διακινητής τους,που κατευθύνονταν στον Αστακό.

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αθήνα, 20 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βραδινές ώρες της 19-11-2011, στα διόδια Ελευσίνας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συντονισμού, της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, συνελήφθη 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας και αναζητείται ένας (1) ακόμη αλλοδαπός συνεργός του, μέλη εγκληματικής ομάδας που δραστηριοποιείται στην παράνομη διακίνηση μεταναστών.

Ειδικότερα αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και επιστάμενες έρευνες, εντόπισαν δύο Ι.Χ. Φορτηγά αυτοκίνητα τα οποία ακινητοποίησαν στα διόδια Ελευσίνας.

Μετά από έλεγχο βρέθηκαν στο πίσω μέρος των Φορτηγών στοιβαγμένοι εξήντα (60) αλλοδαποί υπήκοοι Αφγανιστάν (εκ των οποίων 21 ανήλικοι) τους οποίους το κύκλωμα θα μετέφερε σε παράκτια περιοχή στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, από όπου με πλωτό μέσο θα προωθούσαν στην Ιταλία.

Τα δύο (2) Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών .

Δεν υπάρχουν σχόλια: