Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Πως θα παίξουν ΠΑΟΚ και Παναιτωλικός;

 Θεσσαλονίκη,γήπεδο Τούμπας,ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός για τη 10η αγωνιστική στις 7:30 το βράδυ και τηλεοπτική μετάδοση από τη Nova!
Ο ΠΑΟΚ έχει να κερδίσει από την 4η αγωνιστική και τον αγώνα με την ΑΕΚ (3-0) στην Θεσσαλονίκη και το επερχόμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό είναι πολύ κρίσιμο για την ομάδα του Λάζλο Μπόλονι, καθώς θέλει πάση θυσία τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Η διοίκηση του «δικεφάλου του βορρά» πλήρωσε τις οφειλές της προς του ποδοσφαιριστές μέσα στην εβδομάδα, κάτι που… θα ανεβάσει την ψυχολογία και την απόδοση του ΠΑΟΚ.
Ο Μπόλονι εξάλλου ήταν στην ευχάριστη θέση να βλέπει να ξεπερνάνε τα προβλήματά τους οι ποδοσφαιριστές του μέσα στην εβδομάδα, προσφέροντάς του αρκετές λύσεις…
Με βάση τις τελευταίες προπονήσεις του ΠΑΟΚ, ο Μπόλονι «έδειξε» ποιους θα προτιμήσει στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Ο Χαλκιάς...
αναμένεται να ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ, με τους Μαλεζά και Μπαλάφα να βρίσκονται μπροστά του. Στα άκρα της άμυνας ο νεαρός Σταφυλίδης θα αγωνιστεί αντί του τραυματία Λίνο, ενώ στα δεξιά η θέση θα παιχτεί μέχρι τελευταία στιγμή μεταξύ του Σνάουτσνερ και του Έτοο, ο οποίος επανήλθε στις προπονήσεις την Πέμπτη.
Γκαρσία και Αθανασιάδης φάνηκαν πανέτοιμοι για το παιχνίδι και αναμένεται να βρεθούν στην βασική ενδεκάδα, με τους Φωτάκη, Σαλπιγγίδη και Βιερίνια να είναι σίγουροι για το κέντρο.
Η τελευταία θέση θα κριθεί μέχρι τελευταίας στιγμής ανάμεσα στους Λάζαρ και Σπαντάτσιο, με τον δεύτερο να κερδίζει περισσότερους πόντους απέναντι στον κουρασμένους διεθνή Ρουμάνο.
Η πιθανή ενδεκάδα (βλ. και γράφημα): Χαλκιάς, Σνάουτσνερ (Έτοο), Σταφυλίδης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Γκαρσία, Φωτάκης, Σπαντάτσιο, Σαλπιγγίδης, Βιερίνια, Αθανασιάδης.
Κάνοντας ελάχιστες αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα της Κρήτης σκέφτεται να παρατάξει τον Παναιτωλικό ο Μπάμπης Τεννές, καθώς η ίωση του Χαριστέα προέκυψε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και ο διεθνής επιθετικός έμεινε εκτός αποστολής. Επίσης η συμμετοχή του Μητρόπουλου θα κριθεί την τελευταία στιγμή, καθώς ο νεαρός χαφ αντιμετώπιζε μέχρι την Τετάρτη πρόβλημα τραυματισμού.
Ο Μπλάζιτς μετά από τρεις πολύ καλές παρουσίες με Ατρόμητο, Ξάνθη και Εργοτέλη θεωρείται δεδομένος ως προς την θέση του κάτω από τα δοκάρια του Παναιτωλικού. Κουτρομάνος και Άντι θα είναι τα δύο άκρα της άμυνας, ενώ ο Ντολεζάι θα πλαισιώσει γι’ ακόμη ένα παιχνίδι τον Ετζενγκέλε. Ο Σιόντης κατά πάσα πιθανότητα θα αντικαταστήσει τον Μητρόπουλο εάν αυτός κριθεί ανέτοιμος, ενώ παρτενέρ του θα είναι ο Κούσας. Από εκεί και πέρα η ίωση της τελευταίας στιγμής του Χαριστέα άλλαξε τα πλάνα του Μπάμπη Τεννέ, την θέση του οποίου μάλλον θα πάρει ο Μπουμάλ. Μαζί με αυτόν, Ρότσα και Θεοδωρίδης θα βρίσκονται στην μεσοεπιθετική γραμμή του Παναιτωλικού, ενώ ο Καμαρά θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.
Η πιθανή ενδεκάδα (βλ. και γράφημα): Μπλάζιτς, Κουτρομάνος, Άντι, Ετζενγκέλε, Ντολεζάι, Μητρόπουλος (Σιόντης), Κούσας, Καμαρά, Ρότσα, Θεοδωρίδης, Μπουμάλ.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Γιώργος Δασκαλόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: