Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός... χαλαρά 3-0


Μετά από πέντε ανεπιτυχή αποτελέσματα ο ΠΑΟΚ ξέσπασε σ' έναν ανήμπορο κι αποδιοργανωμένο Παναιτωλικό που έπαιξε για 85 λεπτά με δέκα παίκτες και με το Χαριστέα εκτός αποστολής.

Στην παγωμένη και όχι γεμάτη Τούμπα,με 7 βαθμούς θερμοκρασία αλλά αρκετά θερμή από πλευράς Παοκτζήδων οπαδών,έγινε ένα άχαρο κι άνισο παιχνίδι στο οποίο ο Παναιτωλικός δεν θα μπορούσε να κάνει πιο άσχημο ξεκίνημα.Μόλις στο 5' ο Αντι με μια αψυχολόγητη ενέργεια προσπάθησε να κοροϊδέψει το διαιτητή αποκρούοντας με το χέρι πάνω στη γραμμή του τέρματος.
Τι κέρδισε;Πέναλτι,αποβολή και 1-0 για τον ΠΑΟΚ με τον Βεϊρίνια στο 7'!

Από κει και πέρα με 10 παίκτες ο Παναιτωλικός και εσωτερικές αλλαγές,πήγαν περίπατο τα όποια σχέδια του Τεννέ κι απλά  πάλεψε για την αξιοπρέπειά του κόντρα στον επιθετικό μονόλογο του ΠΑΟΚ,που πυροβολούσε ανηλεώς την εστία του Μπλάζιτς.

Σαν καλαμιά στον κάμπο φάνταζε ο Καμαρά αποκομμένος στην επίθεση με την υπόλοιπη ομάδα συνεχώς να αμύνεται.Παρά το σφυροκόπημα ο ΠΑΟΚ δεν είχε αποτέλεσμα στην τελική προσπάθεια και λίγο έλειψε στο 43' να δεχτεί απροσδόκητα την ισοφάριση,όταν ο Κουτρουμάνος έκλεψε τη μπάλα,μπήκε στην περιοχή του ΠΑΟΚ και πάσαρε στον Καμαρά ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει το Χαλκιά.

Ιδιο σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο,παιχνίδι στο μισό γήπεδο,με τον ΠΑΟΚ να επιτίθεται και τον Παναιτωλικό να αμύνεται ηρωικά αλλά μόνο για 8 λεπτά.Στο 53' καρφωτή κεφαλιά του Παπάζογλου και στο 55' ένα πολύ όμορφο γκολ με πλασέ από πολύ πλάγια του Σπαντάσιο έγραψαν το 3-0 για τους Θεσσαλονικείς!

Οι αλλαγές που έκανε στη συνέχεια ο Μπάμπης Τεννές δεν άλλαξαν ιδιαίτερα την εικόνα της ομάδας.Από το 70' και μετά ο ΠΑΟΚ φάνηκε να χαλαρώνει κι ο Παναιτωλικός να βγαίνει δειλά δειλά στην επίθεση χωρίς όμως να ανησυχεί το Χαλκιά.Και στο 84' είχε μια καλή ευκαιρία να πετύχει το γκολ της τιμής με τον  Εντζεγκουέλε από πολύ κοντά,πλην όμως ο Χαλκιάς είπε όχι.
Εδώ το πέναλτι του Αντι

Πιθανότατα αν ο Αντι δεν έκανε το πέναλτι στα πρώτα λεπτά του αγώνα κι άφηνε τη μπάλα να μπει στα δίχτυα ο Παναιτωλικός με το 1-0 σε βάρος του αλλά με 11 ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο να είχε καλύτερη τύχη απέναντι στον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα.
ΠΑΟΚ (Μπολόνι): Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Μπαλάφας, Μαλεζάς, Σταφυλίδης, Γκαρσία, Φωτάκης, Σπαντάσιο, Σαλπιγγίδης(62' Γεωργιάδης), Βιεϊρίνια(76' Ρομπέρ), Παπάζογλου(62' Αθανασιάδης).

Παναιτωλικός (Τεννές): Μπλάζιτς, Κουτρουμάνος, Κούσας (62' Μουμίν), Ρότσα, Θεοδωρίδης(72' Παλαιολόγος), Μπουμάλ, Εντζεγκουέλε, Ντολεζάι, Αντι, Καμαρά(63' Μπαμόγκο ), Μητρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: