Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

"Καλώς ήρθες Παναιτωλικέ στην Θεσσαλονίκη"


Ο αγώνας του Παναιτωλικού στην Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ κινητοποίησε τους Αιτωλοακαρνάνες της Β. Ελλάδας, οι οποίοι ετοιμάζουν θερμή υποδοχή στην ομάδα του τόπου καταγωγής τους.

Μια μεγάλη και θερμή αγκαλιά περιμένει τον Παναιτωλικό στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Κυριακή (20/11). Με την ευκαιρία της παρουσίας της ομάδας στην πόλη, για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνανών Βόρειας Ελλάδας ετοιμάζει εκδήλωση στην Καλαμαριά, στις 11 το πρωί.

Στην εκδήλωση θα τιμηθούν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Φώτης Κωστούλας, ο προπονητής της ομάδας, Μπάμπης Τεννές και ο αρχηγός της, Γιώργος Θεοδωρίδης, ως εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστών.

Ιδού και η σχετική ανακοίνωση:

"Οι Αιτωλοακαρνάνες της Θεσσαλονίκης, της Μακεδονίας και της Θράκης αισθάνονται ιδιαίτερη υπερηφάνεια βλέποντας την ομάδα του Παναιτωλικού να αγωνίζεται στην κορυφαία κατηγορία. Με τον σύλλογο αυτό μεγαλώσαμε και αισθανθήκαμε μεγάλες στιγμές χαράς επί δεκαετίες. Ο Παναιτωλικός του Κουτσογιάννη, του Δρόσου, του Τσαμπά, του Τσάμη, του Μίχου, του Μπαρχαμπά, του Καλύβα, του Ντόκα, του Αγραφιώτη, του Γλυκοκάλαμου, του Μπεκατώρου και τόσων άλλων μας φέρνει γλυκές θύμησες.

Ο Παναιτωλικός του Φώτη Κωστούλα μας κάνει υπερήφανους. Οι Αιτωλοακαρνάνες που εγκαταστάθηκαν στη φιλόξενη γη της Βόρειας Ελλάδας, ενσωματώθηκαν και αρκετοί διακρίθηκαν στα γράμματα, στις τέχνες, στην πολιτική, στη δημόσια διοίκηση και στον αθλητισμό, όχι μόνο δεν ξεχνούν τις μεγάλες στιγμές, που τους χάρισε ο Παναιτωλικός, αλλά αισθάνονται την ανάγκη να επιβραβεύσουν την συνέχεια των επιτευγμάτων της ομάδας, που πρωτοστατεί στις αθλητικές επιδόσεις της νεολαίας του νομού με πανελλαδική και διεθνή απήχηση.

Στην εκδήλωση θα παραστεί αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναιτωλικός Φώτη Κωστούλα. Θα τιμηθούν παράλληλα ο προπονητής της ομάδας Μπάμπης Τεννές και ως εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστών ο αρχηγός Γιώργος Θεοδωρίδης."
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: