Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Δηλώσεις της κυρίας Σοφίας Γιαννακά στο MEGA για τις πολιτικές εξελίξεις



H κυρία Σοφία Γιαννακά μιλάει στο MEGA στις 16:30 το απόγευμα,σήμερα 3/11/2011,λίγη ώρα πριν συγκληθεί η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ κι ενώ ο Γιωργάκης μιλούσε ήδη στο υπουργικό συμβούλιο!Μιλάμε για την επόμενη μέρα,αφού έπεσαν οι σφαλιάρες στις Κάννες από Μέρκελ και Σαρκοζί για το δημοψήφισμα του Γιωργάκη,που ο πανμέγιστος το πήρε πίσω έτσι απλά όπως το έφερε κι έκανε άνω κάτω το ΠΑΣΟΚ,την Ελλάδα κι ολόκληρη την Ευρώπη.
Εμείς απλά να θυμίσουμε τι είχε δηλώσει η πατριώτισσα,μόλις προχτές στις 20 Οκτωβρίου,μετά το ΝΑΙ που είπε στο πολυνομοσχέδιο:«σήμερα είναι η τελευταία φορά που ψηφίζουμε. Δεν νομίζω ότι θα αντέξουμε να ψηφίσουμε άλλα νέα μέτρα».
Αύριο το βράδυ υπάρχει ψηφοφορία για ψήφο εμπιστοσύνης σε
μια Κυβέρνηση από την οποία απέσυραν ήδη δημοσίως την εμπιστοσύνη τους
τουλάχιστον 6 Βουλευτές:Αποστολάκη,Καϊλή,
Β. Παπανδρέου,Μερεντίτη,Λιντζέρης,Γρηγοράκος κι άλλοι πολλοί περιμένουν τη σειρά τους να πουν το ΟΧΙ.
Επειδή από τα λεγόμενά σας καταλάβαμε ότι είστε υπέρ μιας Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας αλλά μετά κάτι λέτε και για το σωστό που έκανε ή θα κάνει ο πρωθυπουργός και  μας μπερδέψατε!
Τι νόημα έχει αυτή την ώρα μια ψήφος εμπιστοσύνης και σείς αγαπητή Σοφία θα στηρίξετε έναν άνθρωπο που κοροϊδεύει ασύστολα τους πάντες και μας έχει φέρει ως χώρα και ως άτομα στο χείλος του γκρεμού;

Δεν υπάρχουν σχόλια: