Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Συνταρακτικές εξελίξεις στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη: Βρέθηκε αντικείμενο που δεν της ανήκει στη θέση του συνοδηγού! (βίντεο)

Μπαίνει στις έρευνες νέος πραγματογνώμονας που θα ρίξει ακόμα περισσότερο φως στο θρίλερ

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις όσον αφορά στο θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στη λίμνη Τριχωνίδα.

Όπως αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο δικηγόρος της οικογένειας της 44χρονης, Βασίλης Ταουξής, μέσα στο χρυσαφί αυτοκίνητο που έγινε ο τόπος θανάτου της άτυχης γυναίκας βρέθηκε αντικείμενο, το οποίο σύμφωνα με την οικογένεια δεν άνηκε στην Ειρήνη Λαγούδη.

Σύμφωνα με τον γνωστό δικηγόρο το αντικείμενο αυτό, το οποίο φοριέται, ανήκει σε άλλο άτομο, το οποίο μάλλον έχει παίξει σημαντικό ρόλο στο θάνατο της Ειρήνης και βρέθηκε στο κάθισμα του συνοδηγού.

Μάλιστα όπως είπε αν δεν έχει σταλεί ήδη στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας, τότε θα πρέπει αυτό σύντομα να γίνει, ώστε να δοθούν απαντήσεις.

«Πιστεύω ότι το αντικείμενο αυτό ή ξεχάστηκε ή αποσπάστηκε. Η δικιά μου η εκδοχή είναι ότι αποσπάστηκε στην αψιμαχία και στη μάχη που έγινε μέσα στην καμπίνα του μικρού αυτοκινήτου, σε μια προσπάθεια της Ειρήνης να αμυνθεί και να σωθεί», είπε ο κ. Ταουξής.

Πρόσθεσε ακόμα ότι στις έρευνες μπαίνει πλέον και νέος πραγματογνώμονας, το όνομα του οποίου δε θέλησε να αποκαλύψει ακόμα, που θα πραγματοποιήσει νέα αυτοψία στο σημείο, όπου βρέθηκε νεκρή η 44χρονη, αλλά και στο αυτοκίνητό της.

Ο κ. Ταουξής τόνισε τέλος ότι με τη συνδρομή του πραγματογνώμονα αυτού, αλλά και του νέου στοιχείου που βρέθηκε, θα μπει και το τελευταίο παζλ στο θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη.

Υπενθυμίζεται ότι η 44χρονη μητέρα τριών παιδιών, βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στις αρχές Δεκεμβρίου, μετά από αναζήτηση δύο ημερών από την οικογένειά της.

Αρχικά η αστυνομία έκανε λόγο για αυτοκτονία, όμως η οικογένεια της Ειρήνης δεν το πίστεψε ποτέ και γι’ αυτό προσέλαβε τον Βασίλη Ταουξή και μια μεγάλη ομάδα πραγματογνωμόνων για να ρίξει φως στον θάνατό της.

Το πόρισμα του αντιστράτηγου του πυροσβεστικού σώματος Α. Γκουρμπάτση έκανε λόγο για εγκληματική ενέργεια και για σκηνοθετημένη αυτοκτονία, τονίζοντας ότι η Ειρήνη Λαγούδη δολοφονήθηκε και ο θάνατός της ήταν μαρτυρικός.

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με την οικογένεια της 44χρονης να περιμένει τις απαντήσεις για τον μυστηριώδη θάνατό της.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του STAR

Δεν υπάρχουν σχόλια: