Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Φωτορεπορτάζ από τον ετήσιο χορό του Συλλόγου Ποντίων Μπαμπαλιού Αιτ/νίας "Αξέχαστες Πατρίδες"


Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Ποντίων Μπαμπαλιού Αιτ/νίας "Αξέχαστες Πατρίδες" το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στον πολυχώρο "VIEW HALL" στις Αχαρνές.

Βροντερό παρών έδωσαν τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου Ποντίων Μπαμπαλιού Αιτ/νίας “Αξέχαστες Πατρίδες” στην ετήσια χοροεσπερίδα που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία στον Πολυχώρο “View Hall” (ένα εξαίρετο κέντρο διασκέδασης με καταπληκτικό προσωπικό).

Υπήρξε κέρασμα καλωσορίσματος στους καλεσμένους, χειροποίητο λικέρ αρμπαρόριζα, το οποίο επιμελήθηκε με πολύ μεράκι ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Χαράλαμπος Ιωσηφίδης, το οποίο ήταν απολαυστικό.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο πασίγνωστος ηθοποιός Λάζος Τερζάς, ο οποίος καλωσόρισε τον κόσμο με έναν μοναδικό τρόπο και καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Πρόεδρος του συλλόγου Θεοφάνης Κοντοχρήστος, ο οποίος καλωσόρισε με τη σειρά του τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου που παρευρέθηκαν και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η λειτουργία του συλλόγου είναι αδιάλειπτη και συνεχής λόγω της παρουσίας και της στήριξης των χωριανών, των φίλων και των αδελφών σωματείων, κάτι το οποίο δημιουργεί χαρά αλλά και υπερηφάνεια.

 Κατόπιν απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον τέως Δήμαρχο Ινάχου κ. Αθανάσιο Τορουνίδη, για την πολυετή θητεία του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, κατέχοντας τη θέση του Δημάρχου επί τρεις συνεχόμενες τετραετίες και, ως άξιο συντοπίτη.

Προς τιμήν του δημιουργήθηκε ένα βίντεο όπου ανέφερε το βιογραφικό του κ. Τορουνίδη ξεκινώντας από τα παιδικά του χρόνια μέχρι και σήμερα. Το βίντεο επιμελήθηκε ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Κοντοχρήστος και το μοντάζ έκανε ο φίλος του συλλόγου κ. Απόστολος Γκούγιας. Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου Χαράλαμπος Ιωσηφίδης μαζί με τον Πρόεδρο του συλλόγου Θεοφάνης Κοντοχρήστος. Με έκδηλο το συναίσθημα της συγκίνησης και της χαράς ο κ. Τορουνίδης ευχαρίστησε θερμά για την τιμή και δήλωσε υπέρμαχος υποστηρικτής του συλλόγου, αλλά και του τόπου καταγωγής του.

Ακολούθως ο κ. Λάζος Τερζάς παρουσίασε το λαμπρό χορευτικό συγκρότημα, το οποίο παρουσίασε ενότητες παραδοσιακών ποντιακών χορών με χοροδιδασκάλα την Μαρία Βασιλειάδου. Το κέφι, ο χορός, το τραγούδι και η διασκέδαση ήταν εκείνα που πρωταγωνίστησαν και ο κόσμος χόρεψε και γλέντησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οι μουσικοί που πλαισίωσαν τη βραδιά ήταν ο Αλέξανδρος Κοπαλάς-Τραγούδι, ο Νίκος Πετρίδης-Λύρα, ο Άκης Κοπαλάς-Πλήκτρα, ο Αλέξανδρος Μιμίδης-Αγγείον, ο Νώντας Κυργιάκης-Νταούλι, ο Γιώργος Τσαπάς-Λαϊκό Τραγούδι, ο Μάκης Κήττας-Μπουζούκι, ο Ηλίας Βαγιάνος-Πλήκτρα.

Ευχάριστη έκπληξη προκάλεσε η υπέροχη φωνή του κ. Τορουνίδη, ο οποίος έχει μουσική παιδεία, που τραγούδησε εντυπωσιάζοντας το κοινό. Την ηχοληψία είχε αξιότιμος φίλος του συλλόγου Βασίλης Γιαννόπουλος.

Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους: Ο Γιώργος Βαρυθυμιάδης-Πρόεδρος του Σ.Πο.Σ. Ν. Ελλάδος και Νήσων, η Αθηνά Σωτηριάδου-Αντιπρόεδρος της Π.Ο.Ε., ο Βασίλης Λεβέντης-Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, ο Δημήτρης Μπίρμπας-Δήμαρχος Αιγάλεω, ο Σάκης Ρετουνιώτης-Πρόεδρος Επιτροπής Υγιεινής και Ασφάλειας ΕΥΔΑΠ, ο Δημήτρης Μπέσσης-Δημοτικός Σύμβουλος Αιγάλεω και Πρόεδρος Πυριδητοποιείου Αιγάλεω, η Σοφία Σαββίδου-Πρόεδρος συλλόγου Ποντίων Αγίας Βαρβάρας, ο Βασίλης Θεοδωρίδης-Αντιπρόεδρος Ένωσης Ποντίων Δροσιάς, ο Νίκος Κουλαξουζίδης-Πρόεδρος συλλόγου Ποντίων Πετρούπολης & Ιλίου και η Γεν. Γραμματέας Αθηνά Χατζηαβραμίδη, ο Γιάννης Γκίκας-Επικεφαλής Παράταξης “Συμμαχία για το Αιγάλεω”, ο Όμηρος Παχατουρίδης-Πρόεδρος Πυρρίχειου Ακαδημίας και Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Ποντίων Μελισσίων, ο Άκης Χριστοδουλίδης-Αντιπρόεδρος Ένωσης Ποντίων Περιστερίου, ο Στέλιος Ευσταθιάδης-Μέλος Δ.Σ. του συλλόγου Ποντίων Σαλαμίνας, ο Ανδρέας Κλεισαρχάκης-Πρόεδρος Κρητών Αιγάλεω, ο Θεόφιλος Κυριακίδης-Πρόεδρος του κόμματος “Μεγάλη Ελλάδα-Πόντος-Πατρίς”, η Αναστασία Σαχσανίδου-εκπρόσωπος ΕΠΟΝΑ, η Γιάννα Δυναμίδου-Ταμίας συλλόγου Ποντίων Κορυδαλλού και το μέλος του Δ.Σ. Αφροδίτη Τρούλου, η Νίκη Πατσεάδου-Ταμίας της Ένωσης Ποντίων Αιγάλεω, ο ηθοποιός Λάζος Τερζάς, ο τέως Δήμαρχος Ινάχου Αθανάσιος Τορουνίδης, Εκπρόσωποι από το σύλλογο Ποντίων Ελευσίνας, ο Σωτήρης Νταουλτζής-εκπρόσωπος του συλλόγου Ποντίων Χαϊδαρίου. Απέστειλαν χαιρετισμό ο Δήμος Σιδηρόπουλος-Πρόεδρος του συλλόγου Ποντίων Αιτ/νίας “Δημήτριος Ψαθάς” και το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου Γιαννοπούλων Αιτ/νίας. Επίσης έγινε ανάγνωση της επιστολής που απέστειλε ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου Ποντίων Μπαμπαλιού “Αξέχαστες Πατρίδες” ευχαριστεί θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν, τον ηθοποιό Λάζο Τερζά για την εξαιρετική παρουσίαση, την Μαίρη Σαλογιάννη για το φωτογραφικό υλικό και τους δωροθέτες που προσέφεραν τα προϊόντα τους για τη λαχειοφόρο αγορά.

Ευχόμαστε και του χρόνου με υγεία σε όλους!!!

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:































Δείτε πλήθος φωτογραφιών στη σελίδα του Συλλόγου ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: