Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

"Αυτοκτόνησε" ο Παναιτωλικός! 2 - 2 με τη Λάρισα,από 2 - 0 (φωτο & βίντεο)


Ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε απόψε την ΑΕΛ στο βροχερό Αγρίνιο για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Oι γηπεδούχοι ήθελαν τη νίκη για να βρεθούν πιο κοντά στην πρώτη πεντάδα, ενώ η ομάδα της Λάρισας έψαχνε το τρίποντο για να αναρριχηθεί στην βαθμολογία.

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι ο Παναιτωλικός,που από την αρχή είχε κατοχή μπάλας και υπερείχε εμφανώς της Λάρισας, κατάφερε τελικά να πάρει την... ισοπαλία αφού το 2-0 του πρώτου μέρους έγινε σε 7' 2-2 στο δεύτερο.

Στο 15' μοναδική ευκαιρία για την ΑΕΛ ν' ανοίξει το σκορ: Ο Λεοζίνιο εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα πέρασε απ' όλους,αλλά ο Νούνιτς που βρέθηκε μόνος τουβ στο κέντρο της περιοχής αιφνιδιάστηκε κι έκανε πολύ άσχημο σουτ και η μπάλα έφυγε έξω.

Στο 24' γκολ για τον Παναιτωλικό: O Μανά μπήκε από δεξιά στην περιοχή έκανε το σουτ, ο Κρίστινσον απέκρουσε, ο Μπάιροβιτς έκανε δεύτερο σουτ, η μπάλα κόπηκε από αμυντικό της Λάρισας κι ο Μασουρέκ με τρίτο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και 1 - 0.

Στο 42' δεύτερο γκολ για τον Παναιτωλικό: Μία κεφαλιά του Μασουρέκ προς την περιοχή της Λάρισας, ο Μπάιροβιτς πέρασε τον Ζίζιτς και με ωραίο τελείωμα νίκησε τον Κρίστινσον κι έγραψε το 2 - 0.

Λήξη ημιχρόνου με τον Παναιτωλικό να προηγείται 2 - 0 της ΑΕΛ

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μία αλλαγή από πλευράς Λάρισας και τον Παναιτωλικό να έχει και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας στα πρώτα λεπτά,όμως γύρω στο 60'  οι φιλοξενούμενοι φόρτσαραν κι άρχισαν να βάζουν γκολ!

Στο 62' πρώτο γκολ για την ΑΕΛ: Ο Ντέλετις έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Φατιόν με καρφωτή κεφαλιά μείωσε σε 2 - 1.

Στο 68' πέναλτι για την ΑΕΛ,όταν ο Λιάβας ανέτρεψε μέσα στην περιοχή,σχεδόν στη γραμμή του κόρνερ τον Μπαργκάν.Το εκτέλεσε ο Φατιόν και ισοφάρισε σε 2 - 2.

Μέσα σε 7 λεπτά η Λάρισα κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα και μάλιστα στο λίγο έλειψε να πετύχει και τρίτο γκολ στο 71',όταν ο Νούνιτς βγήκε ταχύτατα από δεξιά,έκανε το δυνατό σουτ,αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω.

Στη συνέχεια ο Παναιτωλικός δεν μπόρεσε να συνέλθει από την ψυχρολουσία,ενώ η Λάρισα με ανεβασμένο ηθικό έψαχνε την πλήρη ανατροπή....

Το τελικό 2 - 2,έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι,είναι δίκαιο για τις δύο ομάδες.

Για μία ακόμα φορά φέτος αχίλλειος πτέρνα η άμυνα του Παναιτωλικού!

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Γιαννακόπουλος, Λιάβας, Μιχάι, Άργκους(78' λ.τ. Μαλής), Αμαράλ, Λουσέρο(74' Τσιγγάρας), Γκούγκα, Ουίλιαν, Μανά, Μασουρέκ, Μπάιροβιτς(63' Μοράρ).

ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Γιακιμόφσκι, Γκόλιας, Ζίζιτς, Ακόστα (46' Μπαργκάν), Μπέρτος, Σετσέροβιτς, Λεοζίνιο(64' Σικάβκα), Φατιόν, Νούνιτς(88' Μόρας). Ντέλετιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: