Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Νίκη του Παναιτωλικού στη Λαμία με 2 - 0 μετά από εξαιρετική εμφάνιση (φωτο & βίντεο)


Ο Παναιτωλικός φιλοξενήθηκε απόψε στη Λαμία για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.Oι γηπεδούχοι προέρχονταν από ένα σερί τριών νικών,ενώ οι Αγρινιώτες από μία σειρά τριών αποτυχημένων παιχνιδιών.

Απόψε όμως τα πράγματα αντεστράφησαν και ο Παναιτωλικός πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση έφυγε με το τρίποντο από τη Λαμία αφού νίκησε μάλλον εύκολα με 2 - 0.

Και οι δύο ομάδες,που κατέβηκαν με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους,έπαιξαν πολύ ωραίο και γρήγορο ποδόσφαιρο δημιουργώντας πολλές φάσεις,όχι όμως και τελικές προσπάθειες με τον Παναιτωλικό να υπερέχει στο πρώτο μέρος,αλλά και προς το τέλος του δεύτερου.

Στο 20' η πρώτη καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό: Ο Ουίλιαν μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά μετά από ωραία κάθετη πάσα, μπήκε στην περιοχή, έκανε το πλασέ αλλά ο Αντέτζο έβαλε την προβολή και έδιωξε τη μπάλα.


Στο 25' γκολ για τον Παναιτωλικό με τον Ουίλιαν: Πάσα προς τον Μπαίροβιτς από τον εκπληκτικό απόψε Τσοκάνη,έκανε το κοντρόλ ο Σουηδός με την μπάλα να πηγαίνει στον Ουίλιαν Μπαρμπόσα,ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής και πλάγια αριστερά πλάσαρε έξυπνα τον Μελίσσα και η μπάλα στα δίχτυα για το 0 - 1.

Το γκολ του Ουίλιαν Μπαρμπόσα

Στη συνέχεια παίχτηκε περισσότερο παιχνίδι κέντρου,χωρίς ιδιαίτερες φάσεις,με τη Λαμία να ψάχνει το γκολ,χωρίς να τα καταφέρνει!

Στο 40' η Λαμία διαμαρτυρήθηκε και ζήτησε χέρι σε ένα διώξιμο του Μιχάι,ο οποίος στην προσπάθεια του να απομακρύνει βρήκε τη μπάλα με το χέρι,όμως ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.

Λήξη του πρώτου ημιχρόνου με τον Παναιτωλικό να προηγείται 0 - 1 και να έχει 5 τελικές έναντι 2 της Λαμίας

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε χωρίς αλλαγές και με τη Λαμία φορτσάτη για την ισοφάριση!

Στο 48' ο Κυριακίδης έδιωξε με τις γροθιές το κόρνερ, η μπάλα πήγε ξανά στον Μπαράλες που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ.

Στο 54' ο Μπουλούλης από μακριά έκανε ένα ωραίο σουτ προς το δεξί γάμα της εστίας του Κυριακίδη,ο οποίος έστω και με δυσκολία μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο 60' η Λαμία έκανε την πρώτη της αλλαγή,ενώ την ίδια ώρα ο Κυριακίδης έπεσε στο γήπεδο,μη μπορώντας να συνεχίσει έδωσε τη θέση του στον Γιαννακόπουλο.

Στο 65' ο Παναιτωλικός έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 0 - 2: Μετά από λάθος του Βασιλαντωνόπουλου,ο Ουίλιαν έβγαλε τον Γκούγκα σε καλή θέση,αυτός όμως σούταρε πολύ ψηλά άουτ.

Πολύ καλή η Λαμία στο 68' έκλεισε τον Παναιτωλικό στα καρέ του,κέρδισε συνεχόμενα κόρνερ,τα οποία πέρασαν ανεκμετάλλευτα και στην αντεπίθεση ο Παναιτωλικός βρέθηκε και πάλι σε θέση για γκολ,αλλά η τελική πάσα προς τον Μπαϊροβιτς δεν ήταν καλή με αποτέλεσμα αυτός να βγει αρκετά πλάγια και το γύρισμα του να κοπεί από την άμυνα των γηπεδούχων.

Ομως ότι δεν έγινε στο 69',έγινε δύο λεπτά αργότερα!

Στο 71' δεύτερο γκολ για τον Παναιτωλικό με τον Μπαΐροβιτς: Ωραία κάθετη πάσα από τα αριστερά προς τον επιθετικό των φιλοξενουμένων, ο οποίος μπήκε από τα αριστερά και έκανε ένα τρομερό διαγώνιο σουτ και 0 - 2.

Δείτε το δεύτερο γκολ του Παναιτωλικού

Από κει και πέρα η Λαμία πάλεψε με τις αλλαγές της για την ανατροπή,όμως ο Δέλλας είχε θωρακίσει τα μετόπισθεν του Παναιτωλικού και το 0 - 2 παρέμεινε...

Εξαιρετική η σημερινή εμφάνιση του Παναιτωλικού που δίκαια πήρε το τρίποντο.

Λαμία (Μάκης Χαβός): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Μπαράλες, Μπερτόλιο, Καραμάνος(60' Πίτι), Χουάν Τομάς(83' Σκόνδρας), Δημούτσος, Βάντερσον, Μπουλούλης(70' Επστάιν).

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης(λ.τ. 62' Γιαννακόπουλος), Μιχάι, Τσιγγάρας, Τσοκάνης, Λιάβας, Γουίλιαν, Λουσέρο, Άργκους, Ντίας, Μπαΐροβιτς(74' Μαλής), Γκούγκα(82' Αμαράλ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: